Je možné zameniť výtok s ejakulátom?
Ahojte. Chcem sa opýtať takú hlúpu otázku,ale nedá mi to pokojne zaspať. Mám vzťah,ktorý trvá 3 roky.Ja mám 37 a môj partner 48.Čo sa týka môjho tela,viem čo ako funguje,viem,že sa nedá otehotnieť s ejakulatu na bruchu a podobné hlúposti,ale... Nedávno som prišla s témou,bábo,túžim po dieťati,ale viem,že môj priateľ deti nechce,necíti sa,nie je ten typ.Prišlo mi to ľúto,že mi to tak síce úprimne,ale bezcitne povedal,rešpektovala som a tu prichádza moja otázka,ktorá naozaj vyznie ako od pubertačky. Mali sme sex,no skončilo to čudne.Ja po orgazme a on nič.Z ničoho nič sa odtiahol,pobozkal a odišiel do kúpeľne.Nikdy toto neurobil,myslela som si,že mu prišlo zle a potom som sa chcela utrieť a (ako to povedať,aby to nevyznelo hlúpo). ...je možné si pomýliť biely,nie priesvitný,ale ten biely plodný výtok s ejakulatom? Nekontrilujem si plodné dni, pretože keďže sme neskúšali,ani som to neriešila, vždy si dával/dáva pozor.Ostala som normálne zmätená, pretože taký výtok som ešte nemala,hlavne v takom množstve. Keď som sa ho opýtala,že čo to? Odpovedal mi,len že ma ľúbi. Poznám svoje telo a poznám aj jeho. Je možné,že som si naozaj mohla tak hlúpo pomýliť výtok s ejakulatom? Cítim sa naozaj ako mladá blbá hus, ktorá nerozozná.... Prosím,nezhejtujte ma veľmi. Ďakujem.
Teraz ti úplne nerozumiem. Mala si pocit, že sa nespravil a hotovo odišiel a potom z teba toho vela vytieklo? Nespravil sa na teba? Ak sa teda na teba nespravil a vytieklo z teba vela, tak pravdepodobne sa urobil do teba. Ono to podla konzistencie až tak velmi rozlíšiť nejde, či je to výtok či ejakulát ale hlavne ejakulát má svoj špecifický zápach takže asi jedine podla toho. Mala si sa ho rovno opýtať, či sa spravil do teba. Ale asi áno.
to pomýliť ani nejde.
ejakulát má úplne iný zápach ako výtok.
Ja nerozumiem preco by sa spravil do teba, ked ti chvilu pred tym povedal ze nechce deti 🫠
Ty pri sexe nie si vlhka? Ved to je normalne, bezne, ani to nie je ten plodny hlien alebo vytok…
Alebo myslis ze mu bolo luto, ze odmietol deti, tak sa z lasky do teba urobil? Ja ti nevim..
Práveže som zo mňa cítila jeho.Bola to úplne iná atmosféra.On ticho,ja ticho.Po pár minútach začal riešiť,že zabudnú ešte na papiere v aute.Asi si naozaj len namyšlam hlúposti.Ale zasa,viem rozoznať,čo je čo a nevidela som to prvý krát.
Ja nerozumiem preco by sa spravil do teba, ked ti chvilu pred tym povedal ze nechce deti 🫠
Ty pri sexe nie si vlhka? Ved to je normalne, bezne, ani to nie je ten plodny hlien alebo vytok…
Alebo myslis ze mu bolo luto, ze odmietol deti, tak sa z lasky do teba urobil? Ja ti nevim..
@vanilkovazmrzka To nebolo chvíľu predtým,to mi povedal asi pred rokom a odvtedy sne to neriešili. Asi som to zle napísala.
No buď to spravil naschvál a chce ti vyhovieť s dieťaťom alebo si len nedal pozor a ušlo mu to.
Skôr si myslím,že to prvé.Dieta možno nechce ale ty ho chces a tak ti ho spraví.Keby ho nechcel úplne vážne tak by išiel dávno na vazektomiu,alebo by použil ochranu.
Pozor na to,aby ti nespravil dieťa a potom ti vravel,že ty si chcela dieťa.
A ak by to bol nejaký výtok,čo ja viem nejaké nachladnutie,či mykóza,to určite nie. S týmto nemám problém,chodím pravidelne na preventívky a s týmito vecami som nemala nikdy problém. Preto sa pýtam vás kočky,či ten plodný hlien má byť naozaj biely,či je rozoznateľný a podobný iným ľudským sekretom. Viem,keď číry bezfarebný,viem kedy je hnedkastý-špinenie. Aj ten biely viem,že je v plodné dni,len ma prekvapilo to množstvo.
No buď to spravil naschvál a chce ti vyhovieť s dieťaťom alebo si len nedal pozor a ušlo mu to.
Skôr si myslím,že to prvé.Dieta možno nechce ale ty ho chces a tak ti ho spraví.Keby ho nechcel úplne vážne tak by išiel dávno na vazektomiu,alebo by použil ochranu.
Pozor na to,aby ti nespravil dieťa a potom ti vravel,že ty si chcela dieťa.
@doriiis pamätám si takú diskusiu. Pánko sa pýtal, či keď žena túži po dieťati, či ju to prejde. Po niekoľkých stranách tému uzavrel s tým, že jej dieťa dopraje, ale on sa vôbec nebude angažovať vo výchove - nikdy nebude uspávať, prebalovať, nikdy nepostráži, OČR nech si žena "odserie" sama. Akože, nedokážem si predstaviť, ako potom budú fungovať v jednej domácnosti...
A hlavne nikdy som takúto situáciu ešte nezažila a to máme a užívame si sex vždy keď je chuť. Aj počas menštruácie,proste už máme čo to odsexované a poznáme sa. Žiadnu antiku neberiem,ani iné lieky okrem vitamínov. Nič som nemenila,ani stravu,ani nič,čo by mohlo ovplyvniť môj biorytmus. Preto mi to prišlo zvláštne a tak som sa opýtala. Viac hláv,viac názorov a viac odpovedí. Mala som sa však opýtať narovinu jeho,ale v tú chvíľu mi to neprišlo vhodné a neskôr už možno aj zbytočné. Ale aj tak ďakujem.
Normálne sa spýtaj , veď ste neni pubertiaci a hlavne to je taká “téma” ktorá by mi tiež vrtala v hlave ,no ja som vždy vedela rozlíšiť výtok od ejakulátu.. je proste iný
Opýtaj sa ho na to, normálna otázka. Okrem toho,ejakulat má fakt takú typicku vôňu,to sa nedá ani podľa mňa pomýliť s výtokom.
Opýtam sa,keď mi budú meškať 🙂). A keď nie,pôjde to do stratena celá táto moja hlúpa dilema. Práve preto,že ja som cítila jeho a nie seba. Ak sa urobil a nechce to priznať,neviem aký dôvod by na to mal. Nežijeme spolu,ale sme spolu často a aj dlho,aj to iba kvôli mojej práci,ináč by sme už spolu žili. Ďakujem,že ste boli ku mne také mierne,ja viem,že je to celé hlúposť táto téma.
Autorka.A ti si doteraz nikdy nevidela,necítila ejakulat? Že nevieš ako vyzerá?
Autorka.A ti si doteraz nikdy nevidela,necítila ejakulat? Že nevieš ako vyzerá?
@doriiis viem ako vyzerá,aj konzistencia,vôňa atď. Veď práve preto sa pýtam,či je možné si ho zameniť s hlienom(napríklad ten som nikdy v takom množstve nemávala).
Nie, ejakulat sa nedá zameniť s hlienom,práve kvôli tej špecifickej vôni .Aspoň teda podľa mňa🙂
Nechápem tomu, že ty po orgazme a on nič 🤷♀️ Tak ak nevyvrcholil počas sexu, tak sa možno "dokončil" v kúpeľni.
Nechápem. Však si sa neopýtala či sa urobil do teba alebo v kúpelni? Mimochodom ak nechce dieta, nech používa kondom

si sa ho mala rovno opytat ci bol aj "koniec" ved normalna otazka, ked ti to nie je jasne