Je nepravidelná menštruácia v puberte normálna?
zdravim , mam 14 a chcela by som sa spytat, ci je to na moj vek normalne. menstruaciu mam od cca decembra 2022, a zvycajne bola celkom pravidelna. obcas sa stalo, ze som ju mala 2x do mesiaca alebo trvala viac ako 10 dni. v marci vsak trvala 14 dni,bola silna a takmer stale ma sprevadzaala velka bolest. dnes som po 8 dnoch opat dostala menstruaciu.
Povedz to mame; nech ťa vezme na vyšetrenie, z casteho a dlheho krvacania mozes ostať vycerpana a chudokrvna
Ahoj, prvé dva roky môže byť menštruácia nepravidelná, niekto ju má pravidelnú od začiatku, niekto ani po rokoch. Ja som ho tak tiež mávala. Ak sa o to mama nezaujíma, určite to povedz na preventívnej prehliadke u lekára. Určite sa ta bude pýtať, či už máš a na ťažkosti tak to povedz jemu. 2x do mesiaca je dosť, ja som to tak síce tiež mávala a vyrástla z toho
Zvláštna mama, lebo ako mama i žena, ti mozem povedať, že to v poriadku nie je... ja som mala 15 a začala som koli tomu brať antiku
Ahoj autorka. Skus napisat do online poradni gynekologa. Napr. na stranke mama a ja su dvaja gynekologovia a este aj stranke gynimun. Su zadarmo. Do par hodin ti odpoviedia. A podla odpovede odbornika budes vediet, keby povedali, ze to nie je ok, tak to povedz mame, ze to chces riesit. Drzim palce ✊

Povedz to mame, takto často nie je v poriadku.