icon

Je normálne dostať menštruáciu 5 dní po ovulácii?

6. aug 2024
chrobak7
Autor odpoveď zmazal
martul
6. aug 2024

@chrobak7 a hlavne chlapi s tým majú skúsenosti, preto sa vyjadrujú, že?!
Tvoja rada je taká, že ....nič.

martul
6. aug 2024

Mala si odsledovanú ovuláciu? Nemala si iné zdravotné problémy? Zápal, lieky, stres,....?

autor
6. aug 2024

@martul ahoj ano mala. Bola presne pred piatimi dňami. Žiaden liek choroba a podobne.

autor
6. aug 2024

@chrobak7 na čo sa vyjadrujes? Áno, existujú totiž poruchy menstruacneho cyklu napríklad, ktoré sa vymykaju norme.

jankaju
6. aug 2024

Áno, je to normálne. Ja mám ovuláciu na cca. 21 deň cyklu, takže týždeň pred MS. Mám to potvrdené a odsledované u gynekológa, keď sme sa snažili o deti.

30katrusa40
6. aug 2024

A bola to bežná menštruácia alebo len slabá. Ja som tak mala 5 dní po ovulacii slabú cca 2 dňový menštruáciu . Potom už neprišla 9 mesiacov. Bola som tehotná.

martul
6. aug 2024

Počkala by som ako to bude ďalší mesiac, ak by som nemala iné problémy napríklad moc silnú alebo slabučkú. Trošku si to odsleduj. Keď tak potom zavolaj doktorovi.

ninapat
6. aug 2024

kazdy mava ovulaciu inokedy. ja napriklad tesne po menzese, kamoska asi tyzden po nom a druha kamoska az dva tyzdne. cize je to individualne. ovsem, ak si mala pohl.styk a je to len spinenie tak menzes to nie je.

lauriik
6. aug 2024

Ja myslim, ze to neni normalne. Pokial sa snazis otehotniet tak embrio nema sancu sa uchytit. Ta luteralna faza by mala byt aspon 12-14 dni.

blonde_bella
6. aug 2024

Ja by som skôr myslela že to je uhniezdenie...ak nie je moc silna

autor
6. aug 2024

Neviem nikdy som takto skoro menstruaciu nemala po ovulacii dokonca si skôr myslím ze prišla 4dni po ovu. Každopádne je to zvláštne. Je to slabé ale určite nie spinenie no, ale normálna krv.

vanilkovazmrzka
6. aug 2024

Stat sa to moze ale nie je to zdrave, najma ak by si chcela mat este dieta.

blonde_bella
6. aug 2024

Tak to si o pár dní správ test

katka281
6. aug 2024

Moze to byt aj uhniezdenie, ja som mala taku klasicku cervenu krv cele dva dni, bolo jej hrozne vela a ani nebola tmava - ako keby mi zacala ms, to som si teda prv aj myslela. Aj ked, mala som to cca 6 ci 7den po ovulacii ale tak asi to moze prist aj 5 dni po ovulacii 😉 sprav si test za dva dni a dozvies sa.