icon

Je normálne mať chlpy na bradavkách a podbrušku?

10. sep 2025

ahojte, kludne napíšte anonymne lebo je to trosku chúlostiva téma, preto aj ja anonym… len neviem ci je to normalne, mam 25 rokov, a mam chlpy aj na bradavkach … stale to trhám pinzetou ale ked nevytrhnem tri dni uz ich tam je zas dost … zdravotne problemy nemam, neviem preco to je … keby tam su dva chĺpky neriesim ale je ich tam fakt dost, kolo celej bradavky … plus aj na bruchu teda podbrušku stale chlpy … je to normalne, mate to aj vy ? :( vdaka

anonym_bb658b
10. sep 2025

Jeden chlp jedna bradavka. 😁 niektoré bosorky majú na brade, na nose, ja na bradavke.
Vytrhávam.

anonym_f2bafb
10. sep 2025

Ano, je to normálne

anonym_005970
10. sep 2025

Áno mam, vytrhavam si. Aj moja mama mala celý život, aj u iných žien som si všimla pri kojeni (nie ze by som zazerala, ale stalo sa, že nechtiac mi padol pohľad na dieťa a prsník, keď som sa rozprávala s kamarátkami).

autor
10. sep 2025

ja som sa praveze nemala koho opytat, mam len dvoch bratov, s mamou od mala nežijem, a kamarátok mi je trapne sa pytat… tak si stale pripadam len ja nejaka divna

anonym_c72b3d
10. sep 2025

Ano mam, vytrhnem pinzetou a hotovo. Mne sa objavili az v tehotenstve 🙈

minenkaa
10. sep 2025

Chlpy sú uplne normálne kde kolvek na tele,ja som celá chlpatá

anonym_874095
10. sep 2025
@anonym_autor

ja som sa praveze nemala koho opytat, mam len dvoch bratov, s mamou od mala nežijem, a kamarátok mi je trapne sa pytat… tak si stale pripadam len ja nejaka divna

@anonym_autor aj ja si trham - po pôrodoch...

titla
10. sep 2025

@anonym_autor Ano, je to normalne. Ja mam PCOS a tiez som chlpatejsia aj tychto zonach. A vekom sa to zhorsuje

anonym_1a7a22
10. sep 2025

@anonym_autor ak máš celkovo tmavé tvrdé chĺpky a viac testosterónu môžu byť chlpy prítomné v podstate kdekoľvek. Ja napríklad viditeľné chlpy nemám ani na nohách lebo som blondínka je to individuálne. Ak ti vadia neostáva asi nič iné len ich depilovat

majlo1234
10. sep 2025

Ano, a tiez som si zamladi mysllela, ze som vadna. Mam na hrudi viac chlpov jak moj muz🤣

autor
10. sep 2025
@majlo1234

Ano, a tiez som si zamladi mysllela, ze som vadna. Mam na hrudi viac chlpov jak moj muz🤣

@majlo1234 boze, aspon nejake pozitivne spravy na dnes 🤣🤣🤣 ja mam blond priatela, ten ma kolo bradaviek tri chlpy a ja plno

angela85
10. sep 2025

Ja to mojim deťom vysvetľujem od mala že mať chlpy všade je normálne. Niekto má viac na nohách,niekto pod pazuchach. Ja mám viac v rozkroku, v podpazuchach, trochu aj nad perou ale skoro žiadne na nohách,rukách a zvyšku tela. Ďalšia kamoška má bokombrady,ďalšia je čiernovláska a malé chĺpky,ale čierne po celom tele,ďalšia mala blonďavé ale veľmi dlhé na rukách. To je iba blbý mýtus že ženy môžu mať zopár chlpov iba v rozkroku. A trápia sa trvaním,holenie či odfarbovanim celý život a chlapi sú chlpatý a ešte sú na to hrdý...

autor
10. sep 2025
@angela85

Ja to mojim deťom vysvetľujem od mala že mať chlpy všade je normálne. Niekto má viac na nohách,niekto pod pazuchach. Ja mám viac v rozkroku, v podpazuchach, trochu aj nad perou ale skoro žiadne na nohách,rukách a zvyšku tela. Ďalšia kamoška má bokombrady,ďalšia je čiernovláska a malé chĺpky,ale čierne po celom tele,ďalšia mala blonďavé ale veľmi dlhé na rukách. To je iba blbý mýtus že ženy môžu mať zopár chlpov iba v rozkroku. A trápia sa trvaním,holenie či odfarbovanim celý život a chlapi sú chlpatý a ešte sú na to hrdý...

@angela85 pekne napisane, ďakujem !!🤍

anonym_4b86a5
10. sep 2025

Tiež mám na bradavkách, na každej tak 2, 3 chlpy čierne, vytrhnem to a za pár dní sú tam zas 😁 a ešte aj na brade, nad perou, to musím trhať pásikmi voskovými

bennn
10. sep 2025

Osobne za mňa môžem povedať, že ja mám tiež, a uvažoval som niekedy o tom či to neoholiť, lebo sa mi to nepáči. Ale kašlem na to. Kolko ich tam je 10 dokopy možno to je nič.

anonym_3b3a24
21. sep 2025

Áno je to úplne normálna vec… blondínky s tým nemajú taký problém ako tmavovlásky, keďže väčšinou my s tmavými vlasmi mame tmavé chĺpky… ak ich máš viac tak by som išla na laser, budeš mat pokoj.. ja chodím na ruky a komplet nohy, ešte teraz na jeseň chcem začať s bikinami, je to naozaj super vec…

anonym_438c61
21. sep 2025

Ja som tmavovlaska a nemala som tam v zivote ani 1 chlp. Mam len na takych beznych zonach. Ani v tehotenstvach, pri dojceni, v puberte, nikdy. Napadlo mi maso napichane hormonmi, ale ktovie.