Je normálne mať chlpy na bradavkách a podbrušku?
ahojte, kludne napíšte anonymne lebo je to trosku chúlostiva téma, preto aj ja anonym… len neviem ci je to normalne, mam 25 rokov, a mam chlpy aj na bradavkach … stale to trhám pinzetou ale ked nevytrhnem tri dni uz ich tam je zas dost … zdravotne problemy nemam, neviem preco to je … keby tam su dva chĺpky neriesim ale je ich tam fakt dost, kolo celej bradavky … plus aj na bruchu teda podbrušku stale chlpy … je to normalne, mate to aj vy ? :( vdaka
Ano, je to normálne
Áno mam, vytrhavam si. Aj moja mama mala celý život, aj u iných žien som si všimla pri kojeni (nie ze by som zazerala, ale stalo sa, že nechtiac mi padol pohľad na dieťa a prsník, keď som sa rozprávala s kamarátkami).
ja som sa praveze nemala koho opytat, mam len dvoch bratov, s mamou od mala nežijem, a kamarátok mi je trapne sa pytat… tak si stale pripadam len ja nejaka divna
Ano mam, vytrhnem pinzetou a hotovo. Mne sa objavili az v tehotenstve 🙈
Chlpy sú uplne normálne kde kolvek na tele,ja som celá chlpatá
ja som sa praveze nemala koho opytat, mam len dvoch bratov, s mamou od mala nežijem, a kamarátok mi je trapne sa pytat… tak si stale pripadam len ja nejaka divna
@anonym_autor aj ja si trham - po pôrodoch...
@anonym_autor Ano, je to normalne. Ja mam PCOS a tiez som chlpatejsia aj tychto zonach. A vekom sa to zhorsuje
@anonym_autor ak máš celkovo tmavé tvrdé chĺpky a viac testosterónu môžu byť chlpy prítomné v podstate kdekoľvek. Ja napríklad viditeľné chlpy nemám ani na nohách lebo som blondínka je to individuálne. Ak ti vadia neostáva asi nič iné len ich depilovat
Ano, a tiez som si zamladi mysllela, ze som vadna. Mam na hrudi viac chlpov jak moj muz🤣
Ano, a tiez som si zamladi mysllela, ze som vadna. Mam na hrudi viac chlpov jak moj muz🤣
@majlo1234 boze, aspon nejake pozitivne spravy na dnes 🤣🤣🤣 ja mam blond priatela, ten ma kolo bradaviek tri chlpy a ja plno
Ja to mojim deťom vysvetľujem od mala že mať chlpy všade je normálne. Niekto má viac na nohách,niekto pod pazuchach. Ja mám viac v rozkroku, v podpazuchach, trochu aj nad perou ale skoro žiadne na nohách,rukách a zvyšku tela. Ďalšia kamoška má bokombrady,ďalšia je čiernovláska a malé chĺpky,ale čierne po celom tele,ďalšia mala blonďavé ale veľmi dlhé na rukách. To je iba blbý mýtus že ženy môžu mať zopár chlpov iba v rozkroku. A trápia sa trvaním,holenie či odfarbovanim celý život a chlapi sú chlpatý a ešte sú na to hrdý...
Ja to mojim deťom vysvetľujem od mala že mať chlpy všade je normálne. Niekto má viac na nohách,niekto pod pazuchach. Ja mám viac v rozkroku, v podpazuchach, trochu aj nad perou ale skoro žiadne na nohách,rukách a zvyšku tela. Ďalšia kamoška má bokombrady,ďalšia je čiernovláska a malé chĺpky,ale čierne po celom tele,ďalšia mala blonďavé ale veľmi dlhé na rukách. To je iba blbý mýtus že ženy môžu mať zopár chlpov iba v rozkroku. A trápia sa trvaním,holenie či odfarbovanim celý život a chlapi sú chlpatý a ešte sú na to hrdý...
@angela85 pekne napisane, ďakujem !!🤍
Tiež mám na bradavkách, na každej tak 2, 3 chlpy čierne, vytrhnem to a za pár dní sú tam zas 😁 a ešte aj na brade, nad perou, to musím trhať pásikmi voskovými
Osobne za mňa môžem povedať, že ja mám tiež, a uvažoval som niekedy o tom či to neoholiť, lebo sa mi to nepáči. Ale kašlem na to. Kolko ich tam je 10 dokopy možno to je nič.
Áno je to úplne normálna vec… blondínky s tým nemajú taký problém ako tmavovlásky, keďže väčšinou my s tmavými vlasmi mame tmavé chĺpky… ak ich máš viac tak by som išla na laser, budeš mat pokoj.. ja chodím na ruky a komplet nohy, ešte teraz na jeseň chcem začať s bikinami, je to naozaj super vec…
Ja som tmavovlaska a nemala som tam v zivote ani 1 chlp. Mam len na takych beznych zonach. Ani v tehotenstvach, pri dojceni, v puberte, nikdy. Napadlo mi maso napichane hormonmi, ale ktovie.

Jeden chlp jedna bradavka. 😁 niektoré bosorky majú na brade, na nose, ja na bradavke.
Vytrhávam.