Je normálne mať menštruáciu po rôznych dňoch?
mavate, prosim vas, tiez niekto menstruaciu po roznom pocte dni? napriklad 3x po sebe 27, potom zrazu 23, potom 25 a pod? proste 5 dni hore dole? je to normalne? ma to tak vacsina zien, ci skor uplne presne? nejak som na tuto temu nic moc nenasla. okrajovo som sa o tom bavila aj s lekarkou, ale nejak to nekomentovala. dakujem
+/- 5 dní je podľa mňa úplne ok. Pokiaľ nemáš cyklus ovplyvňovaný (riadený) napríklad hormonálnou antikoncepciou, tak telo prirodzene reaguje na fyzické a chemické zmeny v tele.
Myslim ze to je este v norme, pokial ti nehapruje ze mesiac alebo dva nepride to je ok. Pijes dost vody? Nemas nejake stresove obdobie?
Je to úplne normálne. Ženy, ktoré to majú na deň presne sú pre mňa scifi 😁
@kiwi3 od posledného pôrodu som mala 26-31... čiže presne tých tvojich 5 dní a všetko bolo úplne ok.
Zacalo mi to takto tiez skakat kadejako, ze sa o pravidelnom cykle absolutne hovorit nedalo. Dal mi gynekolog na to lieky, aby sa mi to upravilo a pomohlo to. Ale ani za svet mi teraz nenapadne, ako sa volali 😕
Kedysi som ms mala uplne presnu, 31 dni, o 4 rano. V premenopauze mi to zacalo kakto kolisat.
@simsalabim ja som si teda neviedla kalendar kedysi, ale myslim si, ze som to takto mala vzdy. a ze na hodinu, tak to fiha 🙂
@kiwi3 mna to hnevalo, vzdy som sa zobudila na bolest a uz nespala. Roky… snad vyse 25 rokov.
Podobne som to aj ja mala. Najčastejšie som mávala po 25, 26 alebo 27 dňoch, ale málokedy 2 rovnaké čísla po sebe :D a občas skočilo aj 24, 28, 29 alebo 30. Podľa mňa normálne.
Ja mam cely zivot nepravidelne, 28 dni bolo take, ze spocitam na prstoch ruk, mam 41 rokov. Stale od 33 do 39 najcastejsie. Podla toho, kedy je ovulacia.

Ja tiež tak mávam..niekedy 32 niekedy 40 dní medzi uplne hore dole😀tiez mi na to dr nic nepovedala