icon

Je normálne mať menštruačné bolesti aj po menštruácii?

sofi2030
1. mar 2025

Ahojte, je podľa Vás normálne mať bolesti ako počas MS, keď som štyri dni po MS? MS trvala teraz len 3 dni inokedy mávam stále 6 dní a pravidelný cyklus. Menštruačné bolesti mám od včera večera. Mala ste niektorá niečo podobne? A komentáre typu: to ti povie doktor čo to môže byť a nie ženy na MK, samozrejme sa v pondelok objednam ku gyn. preistotu.

krasneleto
1. mar 2025

@sofi2030 mozes byt prechadlnuta... alebo zacinaju plodne dni, su casto sprevadzane rovnakou bolestou ako pri MS... ak ratam 7 dni MS + 4 dni odvtedy, blizi sa ovulacia

sofi2030
autor
1. mar 2025

@krasneleto prechladnuta som bola asi pred 5m a vtedy som mala rezanie pri malej potrebe a ovu po štyroch dňoch ako skončila MS? A MS som mala len 3 dni robila som si aj tehu test včera a mala som ducha, ale tomu už veľmi neverím lebo mala som to tak aj pred dvomi mesiacmi a tehotná som nebola, gyn povedal, že mohlo ísť o biochemické.

sofi2030
autor
1. mar 2025

@sofi2030 teda vlastne “bola” ak šlo naozaj o biochemické, a ešte dodám , že s priateľom mávame nechránený pohlavný styk, pri ktorom to robí do mňa ( neviem ako slušnejšie to napísať) ale myslím si ma 99% že o tehotenstvo sa v tomto prípade nejdená.