Je normálne mať silné krvácanie aj v 59?
Milé žienky, koľké z vás sú tu, ktoré sa nejdú dočkať klimaktéria alebo konca ? Závidím ženám, ktoré už po 45 majú pokoj. V novembri budem mať 59 a stále v plnom nasadení, ani nie 28, ale 24 dňový cyklus a neskutočne silné od 13r. Každý gynekológ - aj žena ma presviedčajú, buďte rada kým máte. Ale ja už mám toho plné zuby. Je to podľa vás normálne ?
@janap1965 mne pomahala na predlznenie cyklu alchemilka..mala som potom 26-27 dnove cykly. Potom som zas vkuse krvacala, len s malymi pauzami, dali mi noredisteron. S tym som mala cyklus ok a este aj cca 2 dalsie cykly boli ok. Teraz som mala naposledy v januari.. odvtedy nic.. len mavam obcas bolesti akoby pred a nic sa nedeje... Aj ked ich neznasam, je lepsie kramy mat...
@janap1965 ja mam cerstvych 54 a cyklus stale pravidelny… zatial ma to nejako extra neobtazuje. Vraj priemerny vek menopauzy u nas je 52 rokov…
@janap1965 Jaj, verim ze mas toho uz plne zuby. Na druhu stranu, pokial mas cyklus, mas aj hormony, takze mas extra ochranu pred osteoporozou a starnutim ako takym, lepsiu plet i vlasy, takze ono je to vlastne pozitivne 🙂
@simsalabim ani mňa by nie, keby som to mala 3-4 dni s pár vložkami. Ja musím používať najhrubšie tampóny +pampers plienky 4 dni nonstop, (inak po hodine som pretečená až za uši), potom ešte zo 4-5 dní vložky.a to už vyše 30 rokov. Takže preto som nervózna.
@janap1965 fuha, tak to sa nedivim...

@janap1965 ahoj, moja svokra ma to iste , ma 52 buď krváca mesiac alebo nekrvaca dva mesiace . Nič medzi tým . Vôbec ju gynekológ nemal ochotu s týmto riešiť , vraj to je vekom