Je normálne nemať pravidelnú menštruáciu pri dojčení?
Ahojte, idem si po radu .
Mam 9 mesačne dieta ktore kojim . Do 8 mesiaca som nemenštruovala . Minuly mesiac som menzes dostala bol normalni ani nie velmi bolestivi trval 7 dni .
Tento mesiac som uz mala mat znova ale zatial mi neprišiel . Viete mi poradit že či je to normalne nemat pravidelnu menštruaciu ked kojim syna ? Alebo mam ist radšej za lekarom a poradit sa s nim neviem či možem otehotniet tak skoro ked kojim bolo mi vysvetlene ze otehotniet nemusim ked nemenstruujem no s priatelom sme si aj tak davali pozor celych 8 mesiacov aj teraz po menstruacii . Prosim tie ktore viete a mali ste to podobne napiste mi . Dakujem
@kristinka92 švagrina mi teraz povedala ze jej menštruacia raz pride potom aj dva mesiace nechodi a potom zas pride tie dojci dcerku tak neviem hadam je to pri dojčeni normalne ale dakuje za odpoveď . 🙂
@janka098765 ja keď som kojila mala som ms len raz za celý rok
@samanta44 takze sa nemusim bat ze mi nieco je lebo svagrina raz ma potom ma odstup bud mesiac alebo dva mesiace a potom dostane znova ja som mala minuly mesiac a tieto dni ties ocakavam ale nechodi tak neviem ze ci sa mam objednat ku lekarovi alebo ci v pokoji len doma byt a nebat sa a pre istotu len testik spravit
Ano, pri dojceni je normalne,ze menzes chodi ako chce a aj v roznej intenzite..
A ano,mozes otehotniet 🙃 my tak mame druheho,ze nevieme kedy a ako, ved "sme si davali pozor" 🤭
@taga jasne chapem tak dobre baby chcela som vediet ze ci to je ok ak bude menzes chodit tak nepravidelne dakujem pekne za odpovede 😇😊

v prvom rade si sprav test, či náhodou nie si už tehotná. inak mne po pôrode tiež strašne blbol cyklus a ževraj to niekedy môže trvat dlhšie dokym sa znormalizuje