Je normálne slabé krvácanie počas dojčenia?
Dobrý deň,
Po 4 mesiacoch po pôrode dom dostala slabú mestruaciu aj ked kojím a teraz po 2 týždňom opäť mierne krvacam. Je to normálne aby som mala každé 2 týždne mierne krvácanie aj keď skôr by som mala mať teraz ovuláciu. V mladosti som mávala takto že každé dva týždne menzes a po zavedený liekmi na štítnu žľazu sa to upravilo, stale beriem lieky. Ale príde mi to veľmi skoro hlavne keď kojím. Mala ste ti niektorá takto?
To ze kojis neznamena ze nebudes mat menstruaciu. Ja som sice dostala az cca rok od porodu. Ale mam kamaratky co mali hned po 6nedeli. Ci po 3mesiacoch. Vlastne ani ms nedostali lebo uz boli tehu....
Po vsetkych porodoch som dostala ms cca po 3m od porodu, napriek tomu, ze som vzdy mala dieta cisto kojene.
Druha otazka, co sa tyka intervalu... Nie 2tyzdnovy interval nie je OK - vzhladom ale na to, ze si rovnaky problem mavala, by som to konzultovala s gyn. Navyse urcite vies ze so stitkou chodis na pravidelne kontroly a ta hladina moze kolisat a davka sa moze upravovat, kedy si bola naposledy? Tvoje telo je teraz v inej zatazi, mozno by bolo fajn to prejst aj s Tvojou Dr co Ta sleduje a skontrolovat odbery.

@martickova pokoj, ja som po obidvoch pôrodoch dostala menštruáciu ešte v 600nedelí 🙂 dojčím rok a hocikedy zašpiním aj mimo cyklu, myslím, že to bude mať súvis s hormonálnom nerovnováhou, predsa telo dostáva zabrať 🙂