Je normálne, že mám takúto menštruáciu?
Ahojte, za chvíľu mám 13 a začiatkom decembra ( ten ktory bol ) som dostala svoju prvu menštruáciu. Vtedy o tom mama vedela, trvala zhruba 2-3 dni uplne slabá bez bolesti a dneska už je 5 deň čo mám druhú menštruáciu. Tentokrát som mame ani nikomu inému nedala vedieť lebo mi to je nepríjemne o tom hovoriť atď., a stále mám bez bolesti iba že piaty deň stále ešte bordovo-červené trošku aj s malými krvými zrazeninami, krvavé trošičku menej ako včera a bojím sa či to je v poriadku. Je v poriadku že to mám takéto ešte stále na piaty deň? Kedy to môže utíchnuť? Ďakujem
Bežné, nezľakni sa ak ťa bude nabudúce bolieť aj to je normálne.
Máš menštruáciu druhy krát, prvý rok alebo kľudne aj dva ti môže chodiť nepravidelne môže trvať rôzne dlho a byť rôzne silná. Ja som začala mať pravidelný cyklus napríklad až po troch rokoch od prvej menštruácie. Ak by náhodou bolesť bola neznesiteľná, alebo by ten menzes trval dlho napríklad 10 dní a viac, už je určite potrebné ísť na vyšetrenie. Ak máš bolesti, daj si kľudne tabletku. Nie je to každý deň tak nemusíš trpieť zbytočne v bolestiach.
Ahoj. Ano..v poriadku... hormonalny system kym sa da do rovnovahy moze trvat aj 2 roky. Cyklus moze haprovat a byt roznej intenzity. Ak by si ale mala velmi silnu menstruaciu a opakovane tak potom riesit s lekarom 🙂
Ahoj keď chceš rada ti poradím
@janka369 Ano prosim
Nenapíše správu

Áno, ak by neskončila do 7 dní povedz mame.
Zrazeniny sú bežné je to vystelka maternice
Dávaj si c vitamín a Ascorutin je bez predpisu ten sa dáva pri silnejšom menzese.A železo, ak by Ti vyšlo, že si anemicka