icon

Je špinenie pred menštruáciou v mladom veku normálne?

milik7068
27. apr 2025

Ahojte, chcela by som sa opýtať či sa to stalo aj Vám. Menštruáciu som mala normálnu pravidelnú vzdy celé roky (mám 21) no minuly mesiac v marci bola 18-24 ešte normálna. O chvíľu na to 6-12 april som znova dostala no krv bola tmavá. Myslela som že sa mi len rozhodil cyklus no dnes som opäť bola na wc a prímes krvi ako keď začína menstruacia. Ďalšiu mám dostať až o 9 dni nebolo veľa ale predsa. Je normálne takto skoro? Ako vravím cely zivot som mala ako hodinky. Jediná zmena v zivote je že som prestala chodiť domov ostávam v druhom meste lebo mám skuskove a nasla som si prácu inak nie je nic z čoho by som mala mat nejaký stres aby mi to hormony robili. Dakujem za každú spravu!

nynia
27. apr 2025

mohlo to byt ovulacne krvacanie zatial len raz v zivote som ho mala a tiez ma to videsilo a odvtedy znova je vsetko ok ako predtym a tiez neviem kvoli comu som ho mala ziadna choroba, stres, zmena jednoducho nic.

milik7068
autor
27. apr 2025
@nynia

mohlo to byt ovulacne krvacanie zatial len raz v zivote som ho mala a tiez ma to videsilo a odvtedy znova je vsetko ok ako predtym a tiez neviem kvoli comu som ho mala ziadna choroba, stres, zmena jednoducho nic.

@nynia Tiež som si to myslela, no naposledy to tiež vyzeralo ako ovulacne a bola z toho 7 dňová menstruacia. Snad ale máte pravdu a ukludni sa to.

nynia
27. apr 2025
@milik7068

@nynia Tiež som si to myslela, no naposledy to tiež vyzeralo ako ovulacne a bola z toho 7 dňová menstruacia. Snad ale máte pravdu a ukludni sa to.

@milik7068 keby sa to opakovalo aj v maji tak radsej by som zasla na gyn. pre istotu