Je špinenie pred menštruáciou v mladom veku normálne?
Ahojte, chcela by som sa opýtať či sa to stalo aj Vám. Menštruáciu som mala normálnu pravidelnú vzdy celé roky (mám 21) no minuly mesiac v marci bola 18-24 ešte normálna. O chvíľu na to 6-12 april som znova dostala no krv bola tmavá. Myslela som že sa mi len rozhodil cyklus no dnes som opäť bola na wc a prímes krvi ako keď začína menstruacia. Ďalšiu mám dostať až o 9 dni nebolo veľa ale predsa. Je normálne takto skoro? Ako vravím cely zivot som mala ako hodinky. Jediná zmena v zivote je že som prestala chodiť domov ostávam v druhom meste lebo mám skuskove a nasla som si prácu inak nie je nic z čoho by som mala mat nejaký stres aby mi to hormony robili. Dakujem za každú spravu!
mohlo to byt ovulacne krvacanie zatial len raz v zivote som ho mala a tiez ma to videsilo a odvtedy znova je vsetko ok ako predtym a tiez neviem kvoli comu som ho mala ziadna choroba, stres, zmena jednoducho nic.
@nynia Tiež som si to myslela, no naposledy to tiež vyzeralo ako ovulacne a bola z toho 7 dňová menstruacia. Snad ale máte pravdu a ukludni sa to.

mohlo to byt ovulacne krvacanie zatial len raz v zivote som ho mala a tiez ma to videsilo a odvtedy znova je vsetko ok ako predtym a tiez neviem kvoli comu som ho mala ziadna choroba, stres, zmena jednoducho nic.