Je veľká bolesť pri MS normálna?
Ahojte. Je normálne že keď mám MS, tak prežívam takú bolest, že ledva stojim, krcim sa 3 dni na posteli, nikde nechodím a trvá mi dokonca 8 dni MS aj viac? Je zo OK?
@emaemese ja som mala taku ms ze som prve 3 dni prezvraciala, sedela v krci vedla vecka, brala od bolesti algifen kvapky (na jednu ms mi stacila jedna flaštička nie par kvapiek) a myslela som ze sa zblaznim od bolesti. Ms taka rozhadzana ze do aleluja a potom som nastupila na antiku a dobre bolo.
@emaemese Ja som mávala také silné bolesti 10rokov až sa prišlo na to že je to endometrióza. Skús si niečo o Tom preštudovať na endoinfo.sk a uvidíš či niečo na teba sedí z tých príznakov.popr.riesit s gynekológom čo ďalej
@emaemese ahoj, poznam tento problem. tiez som mavala menstruaciu tak, ze som bola na tabletkach od bolesti a neskor uz aj injekcie. strašné bolesti a krce. teraz uz konecne nie, odkedy uzivam prirodne produkty, tak sa mi menstruacny cyklus upravil na 28 dni a dokonca menstruacia je uz bez bolesti, dokonca ani neviem, ze mi prisla, uplne paradny priebeh ma, môžem len odporúčať

@emaemese ano