Je veľmi slabá menštruácia v poriadku?
Ahojte prosím vás kvôli meškajúcej ms som bola na vyvolávačke. V podstate som mala ms jeden a pól dňa. Konkrétne takto: Na šiesti deň večer okolo polnoci som mala trochu krvi na wc papieri dala som si preistotu tampón no do rana nič siedmi deň úplne slabá ms a na ôsmy deň už len spinenie do obeda a potom už nič ms mi skončila je to podľa vás v poriadku? Mám zavolat doktorovi? Dakujem vam veľmi pekne za každú odpoved. Mám aj PCO.
Tak nejaka bola aj ked len slabsia. Ja by som asi tiez pockala normalne do casu kym ma prist dalsia ms a ak by zase naprisla tak potom normalne ist znova k doktorovi
Ja by som si urobila tehotenaky test ak existuje moznost tehotenstva. Ak nie, tak by som urobila ako kocky pisu. Pockat do dalsej a potom podla okolnosti lekar.
dakujem vám velmi pekne za odpoved dnes som zas zacala mat taku slabu ms asi cca hodka max dve dozadu bolesti podbruska robila som si dnes aj test ale nebol uplne z ranneho mocu ale vysiel negativny no posledny nechraneny sex som mala v druhy den meskania ms to je pred 16timi dnami...dakujem vam za odpovede skusim teda pockat aka bude ta dalsia ms
@paulisko suhlasim, skor by som cakala. Ale ak mas stres zavolaj, no podla mna ti povie, ze je to ok alebo cakat do dalsej, zalezi aj ako dlho si nemala a ako ti prebiehala ked si normalne dostala.

hmmm ako ja si myslim, ze by si si mala pockat az na dalsiu menstruakciu a ak by aj ta bola taka vseliaka, tak by som to riesila s doktorom, takto je to tazko kedze vyvolavacka rozhadze cyklus dost