icon

Je zapáchajúca menštruácia normálna?

16. feb 2024

Ahojte, mam velmi bolestivu menstruaciu, nie je to tak vzdy, no co som si ale teraz vsimla, tak ta menstruacna krv mi nejako viac zapacha. Je to v poriadku podla Vas ?

medda_beda
16. feb 2024

Vzdy zapacha podla mna a vzdy inak

lucia7933
16. feb 2024

podla mna cerstva krv ktora vyteka by nemala zapachat..

pe_mi
16. feb 2024

Keď som doma,mávam len vložky,osprchujem sa aj 4x denne.lebo nenormálne mi to smrdí,ja mám pocit,že keď prejdem okolo niekoho a mám vložku, tak to musí cítiť.ja mám pocit,že to iba ja tak zapacham.fuj
Keď idem von, obchod, pre deti jednoducho kdekoľvek, vždy tampón.vtedy sa "necítim".
Nemám bolestivú ani nič, všetko by som prežila,ale ten zápach, až ma napína ,fuj

autor
16. feb 2024

@lucia7933 ved to...som doma na materskej...kazdy krat, co si menim vlozku, sa aj sprchujem...

autor
16. feb 2024

@pe_mi no sranda....len mne takto nikdy nezapachala este :(

pe_mi
16. feb 2024

Fakt?aj komentár vyššie ma zaskočil
Že by nemala zapachat.u mňa to v hygiene teda neni. Som zvedavá na ďalšie komenty,či len ja to mám tak.

katuskamala1
16. feb 2024

Neviem co je na tom pravdy,ale smrdi vlozka po kontakte s krvou. Hovorila mi to baba,co pouziva menstruacne nohavicky alebo kališťok. Ze to tak nesmrdi ako vlozka..

lavender94
16. feb 2024

@katuskamala1 tak ráno keď sa zobudím v menstruacnych nohaviciach po 8 hodinách spánku, tak to vie byť tiež slušný humus. Horsie ako s vložkou by som povedala. Tam to tá parfemacia aspoň trochu prekryje

lavender94
16. feb 2024

*nohavičkách

katuskamala1
16. feb 2024

@lavender94 osobne i ja si myslim,ked to tak vyrobcovia v reklamach propaguju,ze vlozka pohlti i neprijemny zapach..

Autorke by som odporucala,nech skusi zmenit znacku vloziek,mozno to nieco spravi...

lucuass
16. feb 2024

Skôr si myslím že keď máš parfumované vložky že to smrdí toto , skús iné vložky a uvidíš

lucia7933
16. feb 2024

@pe_mi no teda mne samotna menst.krv nikdy nazapachala... skor zapacha tapmon,vlozky po niekolkych hodinach to ano...ale nie cerstva krv

lucia7933
16. feb 2024

@pe_mi a ano potvrdzujem ja som zvykla pouzivat aj menstruacne nohavicky snugs a tie nezapachali ani po 8h nosenia a kalisok uz vobec tam ani nema co

autor
16. feb 2024

@pe_mi a este spomeniem ze pouzivam vyse 5 rokov tie iste anionove vlozky a nemenila som nic....ktovie co sa mohlo stat

liusa82
16. feb 2024

no prepáčte za vetu,ale ja som voňavé krámy ešte teda nevidela u nijakej ženy🙂 proste to smrdí, pretože sú tam aj kúsky sliznice ked sa rozkladá aj baktérie.Na tom nemá čo voňať po ružičkách😀 ja nosím teda iba parfumované vložky a tiež si myslím že ak prejdem okolo niekoho že to cíti.Aj som sa doma pýtala aj kamošiek a že nie.Takže je to iba môj pocit🙂 aj teraz mám ms a tiež to občas cítim ako sa nakloním nižšie🙂

mikadooo
16. feb 2024

Ja mám akoby ostrejší čuch pri menzese. Nebude to tým?

vanilkovazmrzka
16. feb 2024

Podla mna je to uplne normalne. Je to krv a kusy biologickeho materialu, nie chanel n5.

marika1066
22. dec 2024

@pe_mi dobrý deň, ešte máte problémy s tým zápchom? Ja to mám tiež a až v januári som objednaná k doktorovi , používate niečo na to

pe_mi
22. dec 2024

@marika1066 ja to mám celý život 😄 nie že mi to teraz prišlo,od puberty si to pamätám.

marika1066
23. dec 2024

@pe_mi jaaaj no ja už asi idem do prechodu tsk možno to bude aj tym