icon

Je zdravé používať intímne gély s parfumom?

jessi06
11. dec 2023

Ahojte ako som si všimla tak niektoré intímne gély obsahuju parfém. Je to vôbec zdravé?.

tehotna40
11. dec 2023

@jessi06 nie nieje, vždy som z toho mala problémy, ale záleží asi od citlivosti každej ženy. Potom som používala tento https://www.brainmarket.sk/gel-na-intimni-hygie...

jessi06
autor
11. dec 2023

@tehotna40 ja som vymenila saforelle za beliema sensitive. Nechápem načo vyrábajú také veci z takým nevhodným zložením 🤦‍♀️

kiwi3
11. dec 2023

tak podobne ako vlozky a intimky s parfumom... dobry zaklad na zapal. to prave v tomto este o nieco lepsie, lebo to sa aspon zmyje a nezostava to na tele cely cas.

jessi06
autor
11. dec 2023

@kiwi3 vsetko robia aby len mohli uškodiť 🤦‍♀️

patka06
11. dec 2023

@jessi06 Intímne gély všeobecne nie sú zdravé a tie parfemované o to viac.

jessi06
autor
11. dec 2023

@patka06 neviem o tom žeby boli nezdravé no niektoré ženy ich potrebuju koli citlivosti pokožky tam. Niektorým stačí čista voda.

mikasa_ackerman
11. dec 2023

@jessi06 počula som do veľmi veľa gynekológov, že najlepšie a najzdravšie je umývať si intímne partie iba čistou vodou

jessi06
autor
11. dec 2023

@mikasa_ackerman to som počula aj ja ale niektorym ženam to nestačí preto musia tie intímne géli použivat.

patka06
11. dec 2023

@jessi06 Nerozumiem prečo nestačí čistá voda? To je to najzdravšie čo pre intímnu hygienu môžeš urobiť.

liusa82
11. dec 2023

@jessi06 ani mne nestačí umyť sa iba čistou vodou.Necítim sa tak sviežo a voňavo.A intimne gely mi zatial nič nerobia používam ich už od puberty pravidelne aj tie parfumované.Ved ak už,sú aj bez parfumácie.Kto ako znesie.Niekomu robia zle,niekomu nemusia

jessi06
autor
12. dec 2023

@patka06 pretože ako píše dole pani mam citlivú pokožku tam dole a voda mi nestačí po intimnom géli sa cítim tam dole svieža.