Je žltkastý výtok po Canestene normálny?
Mal niekto podobný problém. Bola som na vytere ,v pondelok a hneď mi dr. nasadila Canesten 500 jednu tabletu , zevraj Candida. Dnes je štvrtý deň a mala som ráno výtok nie hustý , jemne hrudkovy nazltlej farby bez zápachu, je tato farba normálny pri kvasinkovej infekcii?
Vysledky budú budúci pondelok , cítim stále diskonfort.
to by si mala po tejto jednej tablete byt ok ,mne tiež vždy šlahol canesten a vybavené a točila som sa zbytočne, zmenila som mudr nasadila uplne inu liečbu a je to ok
po tej 1 tablete to zabralo, ale o mesiac zase znova sa to opakovalo
Takýto výtok je pri kvasinkovej infekcii bežný prejav. Netreba robiť zbytočne paniku zatiaľ. Ono aj keď už je nasadená liečba, tak ten diskomfort ešte môže pár dní pretrvávať. Však ale skús jej teda zavolať, či ti niečo neporadí.
@vlachienka Myslym že by mi povedala že musia počkať na vyskedok
to by si mala po tejto jednej tablete byt ok ,mne tiež vždy šlahol canesten a vybavené a točila som sa zbytočne, zmenila som mudr nasadila uplne inu liečbu a je to ok
po tej 1 tablete to zabralo, ale o mesiac zase znova sa to opakovalo
@sara07 aj si zacala brat probiotika na druhy deň po tabletke ? Lebo mne tak kazala nasadiť do posvy . Tak teraz beriem.
Takýto výtok je pri kvasinkovej infekcii bežný prejav. Netreba robiť zbytočne paniku zatiaľ. Ono aj keď už je nasadená liečba, tak ten diskomfort ešte môže pár dní pretrvávať. Však ale skús jej teda zavolať, či ti niečo neporadí.
@vlachienka môže byt aj slabo nazltlej farby?
@sara07 aj si zacala brat probiotika na druhy deň po tabletke ? Lebo mne tak kazala nasadiť do posvy . Tak teraz beriem.
@anonym_autor nie , myslim že to bolo iné , nepamätám si to už priznam sa čo som brala po
inak čo sa týka sterov , tak niekedy nechápem na preventívke, vyjde mi masívna kvasinkova infekcia a totálne ani jeden priznak