Jednorázové antibiotiká na močové cesty
Zdravím, neviete ako sa sa volajú ATB na močové cesty, je to taky prášok ktorý sa dá len raz...takze to nieje liečba na niekoľko dní... Ďakujem
@sunshine_18 Monural. Ale teda odradila na info v príbalovom letáku s nežiaducimi účinkami. ☹
@katkamatka7 ja som to mala asi 2-3 krat vždy pomohlo a nežiduce účinku som nepostrehla
@martinaju Určite je fajn, keď zabral a pomohol 🙂 Info v letáku je informačné, nemusia sa dostaviť žiadne nežiaduce účinky, ale len tie žiadúce a to je hlavné 🙂
@katkamatka7 aké nežiaduce účinky?
@katka388 ďakujem 🙂
@sunshine_18 nežiaduce účinky má každý liek a aj vitamíny atď. Mne to zabralo a nemala som žiadne nežiaduce účinky, čo som pri zinnat mala teda riadne a to ešte 10 dní som ich brala a úplne rozhádzané čreva. Takže, za mňa monural super pomohol a to som si prešla všeličim s mocovymi
Monural, zazrak na pockanie, och ako sa mi ulavilo po tej jednej davke 🙏🙏 a ako pisu zeny vyssie, neziaduce ucinky maju uplne vsetky lieky, aj pri vitaminoch sa mozu dostavit. A tiez treba citat na letaku ktore su caste, menej caste a ktore zriedkave. Ale ak sa chces rychlo zbavit bolesti a mat co najskor pokoj tak nevahaj a monural si rychlo daj 😁👍
mne zabral, ale iba na par dni...potom sa to vratilo

@sunshine_18 monural..sa volá ten prasok