icon

Kašeľ, vyrážka na intímnych miestach a špinenie - čo to môže byť?

terrinka14
28. jún 2019

Ahojte idem si po radu objednana som samozrejme k dr ale je na dovolenke tak az pondelok :
Ide o to ze som chora mam hrozny kasel vykasliavam a soplim , pali ma pri moceni a je to neprijemne ale to mam sustavne aj pol roka vkuse a len do mna tlacili by antb.
Plus druhy den mam na intimnych miestach malu cervenu vyrazku alebo vriedik a velkosti sosovice trosku mensi no... na dotyk boli alebo az jemne svrbi... ide o tu B. Zlazu? Ci? Lebo mam strach co to moze byt...
u dr s kaslom som bola povedal ze mam zapal priedusiek slaby a dal mi antibiotika ,
A k tomu mam menstruaciu uz druhy mesiac iba takymze spinim min mesiac 9 dni teraz uz 5 dni...
test som robila podla testu tehu nesom... uz som z toho na nervy...

tosomja
28. jún 2019

Aj herpes to moze byt. Ale na to je doktor, nic ti nezostava, len vydrzat do pondelka. Zatial umyvaj len cistou vlaznou vodou a maj vlastny uterak.

terrinka14
autor
28. jún 2019

@tosomja kolegyna mala pasovy opat ale nevyzera to ako herpes skor ako jebak alebo vriedik ale nie ani hnisavy... len ruzovy do cervena ah boze skade herpes ? 🤦🏽‍♀️😢Je to na malych p. Z vonkajsej strany

fialka1318
28. jún 2019

@terrinka14 a nezastupuje nikto tvojho lekara? Lebo u nas vzdy niekto zastupuje 🙂

terrinka14
autor
28. jún 2019

@fialka1318 zastupuje ale ja sa bojim ist k inej aj tak uz je piatok tak vydrzim
Dajako

fialka1318
28. jún 2019

@terrinka14 sa nemusis bat 🙂 oni su dobre aj ked zastupuju 🙂 ale tak mas pravdu sak uz zanedlho je pondelok 🙂

terrinka14
autor
28. jún 2019

Je tu dakto este co vie poradit neviem ani spat

jarca1111
29. jún 2019

@terrinka14 podla mna zapaleny chlpok.. aj ja take mam... raz mi to tak tak zatieklo hnisom ze to bolo asi 2x2 cm velke... gynekolog mi vytiahol hnis ihlou.. a dal na to antibiotika...teraz ked sa mi to robi tak si dam na to gafrovu mast s ichtamolom ,prelepim a necham cely den 🙂

terrinka14
autor
29. jún 2019

@jarca1111 no lenze ono to
Nemeni ani tvar ani farbu a chlpok na malych p. ? Nemam tam chlpky ... je to ruzovkasto cervene neviem no 🙄🙄🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️😢

jarca1111
29. jún 2019

@terrinka14 fuha no neviem co by to teda mohlo byt.. herpes to nebude lebo tych je viac pri sebe a su to take pluzgieriky... taze mozno len nejaky jebacik alebo tak...ja by som zbytocne nestresovala 🙂

terrinka14
autor
30. jún 2019

@jarca1111 ja uz som sa tak vystresovala ze to syfilis je atd 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

jarca1111
30. jún 2019

@terrinka14 pri syfilise vraj vredy nebolia.. ale su aj take domace testy na pohlavne choroby 😀... skoc ku gynekologovy a daj vediet 😊

terrinka14
autor
3. júl 2019

@jarca1111 takze bola som v pondelok nedalo mi to dala som si testy na vsetko spravit nemam nic nastastie a to ze mam dole toto je len uzlinka ale uz mizne a plus menstruacia je koli chorobe tak takze je vsetko v poriadku 🙂