Každodenné výtoky
Ahojte baby , chcem sa opýtať či má niektorá problem ako ja :/ a vie mi poradit. .. Mám každodené výtoky som stoho uz na nervy pri lekarovy som bola je to taký Bl..c
povedal ze mám všetko v poriadku že to je bežné, podla mna to neni bežné mať každy den a vždy iné .. snažíme sa s manželom o dieťa uz vyše roka ale nedarý sa , myslite že to ma niečo stymi výtokmi .. inak mala som ešte tský problem že som mavala menzes 2x do mesiaca ale brala som tabletky a pila alchamilku tak uz to tak nemavám len to že niekedy mi začne začiatkom a inokedy koncom .. Ďakujem za každú radu
@rachel332 robil ti hormonálny profil, vyter atď? Podla mňa zmeň lekara ak nie si spokojná
@rachel332 nie je vytok ako vytok. Ak je bezfarebny az biely, bez sprievodnych znakov ako svrbenie ci palenie, tak ano, lekar ma pravdu, je to v poriadku.. Niektora zena ma sekretu viac, ina menej, meni sa to aj v roznej faze cyklu aj zivota. Preco asi vymysleli intimky "na kazdodenne pouzitie"?
A co znamena, ze niekedy ti menzes "zacne niekedy zaciatkoma niekedy koncom"?
Kazdodenne vytoky su uplne v poriadku ak su v poriadku. Presne ako sa pise vyssie, nie je totiz vytok ako vytok. Zmen lekara ak mu nedoverujes. Vies kedy mas plodne dni a meni sa vytok podla toho?
@simsalabim no že dostanem menštruaciu začiatkom mesiaca 4. a uz na druhy mesiac dostanem 22 ..

@rachel332 co znamena, ze ti zacne zaciatkom a inokedy koncom? Tak podla mna mat kazdodenne vytoky nie je v poriadku. Robil ti lekar kultivaciu? Ked chces babo, tak by mal speci robit na streptokoky, myokoky... Ked ti lekar nevyhovuje, tak ho zmen.