Kedy ideálne pichnúť vyvolávaciu injekciu pred dovolenkou?
Ahojte ženy, potrebujem poradiť . Kamarátka cestuje 10.juna na dovolenku a presne v ten deň jej vychádza menštruácia. Chce si dať pichnúť injekciu na vyvolanie menštruácie. Kedy by to bolo ideálne ? V jej mene ďakujem za pomoc ♥️
@ivanakal Vďaka za reakciu, no ide o to, že kamoška už kedysi brala Norethisteron a nebolo jej z neho dobre. Opuchla a mala bolesti ako pri menštruácii
@silvina21 aha. Nech sa skusi poradit s lekarom, ale teoreticky nech teda skusi posunut injekciou uz v maji, tym padom sa jej posunie aj jun. Ale toto by som sa radsej poradila s lekarom. 🙂
@silvina21 aha. Nech sa skusi poradit s lekarom, ale teoreticky nech teda skusi posunut injekciou uz v maji, tym padom sa jej posunie aj jun. Ale toto by som sa radsej poradila s lekarom. 🙂
@ivanakal veď práve, telefonovala mi, že sa k lekárovi nedokáže dovolať, tak ma poprosila či by som sa neopýtala na fóre, keďže ona na Modrom koníku nie je zaregistrovaná 🙂

Nech nasadi Norethisteron, predpise jej to lekar. Najlepsie posunut menzes uz teraz v maji.