icon

Kedy ísť na pohotovosť pri krvácaní a pozitívnom teste?

ria999
30. máj 2025

Ahojte, rada by som sa poradila. Včera počas sexu som začala krvácať bola to jasná červená krv.. dnes na wc ráno tak isto šla červená krv ale žiadnu bolesť som nepociťovala ale šla som aj tak ku gynekologicke.. tá mi predpísala cyclonamine a kanavit.. no keď som prišla domov tak som si skúsila urobiť test lebo mi vravela že mám veľmi vysokú sliznicu..a na tom teste teraz poobede sa mi objavila druhá čiarka... Kvapky som už dnes stihla zobrať dva krát už nekrvacam ani nič tak ich prestanem brať lebo som čítala že počas tehotenstva sa neodporúča..
Poslednú ms som mala 12.5. nejak mi to časovo nevychádza ako môžem mať 2ciarky na teste .. neviem teraz či mám ísť na pohotovosť na hcg či mi vôbec zoberú alebo počkať do pondelka alebo ísť si kúpiť test nejaky či čiarka silnie ?

Kedy ísť na pohotovosť pri krvácaní a pozitívnom teste?
stellarstar
30. máj 2025

Pohotovosť nie je na to aby ti brali krv na hcg 🙄 test si kupuj zn kt si teraz robila aby si videla či silnie

ria999
autor
30. máj 2025
@stellarstar

Pohotovosť nie je na to aby ti brali krv na hcg 🙄 test si kupuj zn kt si teraz robila aby si videla či silnie

@stellarstar nestalo sa mi nič podobné tak preto som nevedela či má význam ísť na pohotovosť.. ja som po neúspešných vkladoch už 2 mesiac bez liekov bez nejakého sledovania, stále keď som mala nejaký problém tak mi v car pomohli.. preto som tento krát stratená a vôbec som nečakala taku situáciu 🤦🏼‍♀️

stellarstar
30. máj 2025
@ria999

@stellarstar nestalo sa mi nič podobné tak preto som nevedela či má význam ísť na pohotovosť.. ja som po neúspešných vkladoch už 2 mesiac bez liekov bez nejakého sledovania, stále keď som mala nejaký problém tak mi v car pomohli.. preto som tento krát stratená a vôbec som nečakala taku situáciu 🤦🏼‍♀️

@ria999 ano ale toto nie je stav na pohotovosť, este skus zajtra alebo pozajtra test a v pondelok gyn

janetinka27
30. máj 2025
@ria999

@ria999 ahoj a ked ti zacala posledna ms 12.5., robila si si vtedy test?
V car inak robia aj cez vikendy, ale neviem ako funguju labaky na vyhodnotenie
Mohlo by ist aj o slabnuci test, teda neprosperujuce tehotenstvo abo aj o duchujuci test

ria999
autor
31. máj 2025
@janetinka27

@ria999 ahoj a ked ti zacala posledna ms 12.5., robila si si vtedy test?
V car inak robia aj cez vikendy, ale neviem ako funguju labaky na vyhodnotenie
Mohlo by ist aj o slabnuci test, teda neprosperujuce tehotenstvo abo aj o duchujuci test

@janetinka27 ahoj, nie nerobila som si test .. už som to stihla odkonzultovat s mojou dr v car tak mi povedala že liekmi nič nepokazim a mám si nasadiť progesterón aspoň do výsledku hcg pre istotu našťastie mi ostalo ešte pár amelgenu a idem si kúpiť aspoň 2 testy či to predsa nebol len duch alebo ako píšeš druhú možnosť.. pred 2 mesiacmi som mala tiež biochemické po vklade 😔