Kedy sa objaví ovulácia po spontánnom potrate?
18. jún 2025
Ahojte, viem, ze bola uz otazka, ale prosim ak si presne pamatate , ktory den ste mali cca ovulaciu po dni samovolneho potratu? Mam 13 dni po potrate a na sone ani naznak iba stale nizka sliznica..dakujem

Skopírujem príspevok, ktorý som písala pred pár dňami.
Záleží, v ktorom si bola týždni. Ak už bolo hcg vyššie (tmavá čiarka na teste), nejaký čas trvá, kým klesne a až potom môže byť ovulácia. Čiže ak ju normálne mávaš napríklad na 14. deň cyklu, teraz môže (ale nemusí) byť o týždeň-dva neskôr. Ak šlo o biochemické tehotenstvo, čiže na teste boli len slabé čiarky, menštruácia meškala len pár dní a potom sa to spustilo, ďalší cyklus pravdepodobne bude úplne normálny, na aký si zvyknutá.
Ja som mala po mikropotrate v 5. tt (biochemické) ovulku asi po 16 dňoch a menštruáciu po 27. dňoch, presne ako obvykle. A po MA s kyretážou v 10. tt to momentálne podľa príznakov vyzerá, že ovulácia bude presne 4 týždne po kyretáži. Pred týždňom som ešte mala slabulinkú čiarku na tehotenskom teste, čiže cca 3 týždne trval pokles hcg a teraz mi už nabieha normálny cyklus.