icon

Kedy sa objednať na sono prsníkov?

neferneferuaton
19. feb 2024

Ahojte,do kolkych dni od zaciatku menzesu objednávaju na sono prsníkov. Dnes mam 4ty den menzesu a neviem ci mam este sancu sa objednať. Ďakujem

vyrovnanaosoba
19. feb 2024

@neferneferuaton mňa sa teraz na preventívnej ani nepýtal kedy som mala menzes, urobil mi sono. Mala som 5 dní do menzesu.

lilyianka
19. feb 2024

@neferneferuaton ja keď sa objednávam nikdy neriešia fázu cyklu. Stalo sa,že som bola už aj počas ms.

neferneferuaton
autor
19. feb 2024

@vyrovnanaosoba
@lilyianka u nas to riesia. Musím volať vzdy v prvý deň menzesu. Neobjednala ma, tak chcem skúsiť zavolat znova. Len aby nemali problem, ze co volam az po menzese. Nechápem ale prečo to niekde riešia a niekde nie. Nepamatam si uz ako to bolo pred 2mi rokmi, ze do kolkych dni sa objednavalo.

neferneferuaton
autor
19. feb 2024

@lilyianka ano pocas ms a niekolko dni po skonceni, potom uz nechcu

xxemma
19. feb 2024

@neferneferuaton den cyklu sa riesi iba pri mamo - az od 4dc tobia, pri sono je to uplne jedno.

rude_baby
19. feb 2024

@neferneferuaton ešte nejaké dva dni po menzes je to vraj fajn, tak mi gynoska hovorila. Ale u nás sú také cakacky na termín, ze nemá zmysel riešiť cyklus...

neferneferuaton
autor
19. feb 2024

@xxemma vzdy sa pytaju na menzes na sono prsníkov

neferneferuaton
autor
19. feb 2024

@rude_baby u nas sa musí volat prvy deň menzesu. Ponukne ti nanajvys jeden termin a ak ti nepasuje, skús o mesiac
Kedysi sa objednavalo pol roka dopredu a rataj menzes🤦🏻‍♀️

lonely66
Odpoveď bola odstránená
neferneferuaton
autor
19. feb 2024

@lonely66 u nas to riesia a dost presne. Normálne uvazujem ,zeju oklamem , ze volam v prvy den hoci bude aj posledny, však na to nepríde. ine pracoviska v mojej dostupnosti pokial mam dobre info maju dlhú cakaciu dobu

suzitok
19. feb 2024

no u mňa sa nepýtajú ani pri sone, ani pri mamo...u nás sa termín dáva na sono rok dopredu a na mamo 18 mesiacov...to sa s cyklusom vyratat nijako neda a terminy neprepisuju

simca06022011
Autor odpoveď zmazal
xxemma
19. feb 2024

@neferneferuaton no ved vidis, ze vsetky ti pisu, ze dc sa neriesi. Divny dr.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
neferneferuaton
autor
20. feb 2024

@xxemma nie divny dr ale divny system objednavania v nemocnici bohužiaľ.... A protivna sestrička co vas ani neobjedna....

neferneferuaton
autor
20. feb 2024

@lonely66 no ja som kvoli sonu pred 2mi rokmi rátala menzes pol roka dopredu. Ze ak náhodou bude meskat mam zavolat a preobjednaju ma

mimikarol
20. feb 2024

Ja som bola cez menzes. Je to dosť problematické keď sa musím objednať pol roka dopredu a majú voľných len pár termínov. Ale nepýtal sa ma nikto nič či mám alebo som už mala menzes a kedy

janulienka78
20. feb 2024

@neferneferuaton 10 dní od menštruácie