icon

Kedy začne účinkovať Norethisteron?

6. sep 2025

Ahojte, za tyzden mam dostat menstruaciu, vzdy tak tyzden pred spinim uz a kedze ideme na dovolenku a uz som videla ze spinenie zacalo, tak som si nasadil Norethisteron, aby som nedostala ms na dovolenke a nespinila, ale zatial mi soinenie nepreslo, po kolko by mi malo prestat aj to? Ďakujem

mikasa_ackerman
6. sep 2025

To ste mali začať užívať ešte skôr ako vám mala menštruácia prísť, keď ste začali takto, neviem či to bude mať vôbec účinok ako by malo, a navyše vám to môže úplne rozhádzať hormóny. Vy ste sa neradili s gynekologičkou než ste to začali užívať? Alebo ste si aspoň mohli prečítať príbalový leták.

autor
6. sep 2025
@mikasa_ackerman

To ste mali začať užívať ešte skôr ako vám mala menštruácia prísť, keď ste začali takto, neviem či to bude mať vôbec účinok ako by malo, a navyše vám to môže úplne rozhádzať hormóny. Vy ste sa neradili s gynekologičkou než ste to začali užívať? Alebo ste si aspoň mohli prečítať príbalový leták.

@mikasa_ackerman ja som nedostala menstruaciu, ja ju dostanem realne az za tyzden, ja len pravidelne uz tak tyzden pred mam taky hnedkaste … vzhladom ze toto mavam kazdy mesiac by som musela ten norethisteron uzivaz uz dva tyzdne pred ms

mikasa_ackerman
6. sep 2025
@anonym_autor

@mikasa_ackerman ja som nedostala menstruaciu, ja ju dostanem realne az za tyzden, ja len pravidelne uz tak tyzden pred mam taky hnedkaste … vzhladom ze toto mavam kazdy mesiac by som musela ten norethisteron uzivaz uz dva tyzdne pred ms

@anonym_autor stále zostáva to, že sa máte poradiť s gynekologičkou, z nejakého dôvodu je to liek na predpis, dostali by ste normálnu radu od reálneho lekára, keďže máte taký nezvyčajný cyklus.

babushkaem
6. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to bdes mat asi aj nizky progesteron, ja ked som spinila pred ms tak som to tak mala.. neviem, ci ti teraz to spinenie prejde