Kedy začne účinkovať Norethisteron?
Ahojte, za tyzden mam dostat menstruaciu, vzdy tak tyzden pred spinim uz a kedze ideme na dovolenku a uz som videla ze spinenie zacalo, tak som si nasadil Norethisteron, aby som nedostala ms na dovolenke a nespinila, ale zatial mi soinenie nepreslo, po kolko by mi malo prestat aj to? Ďakujem
To ste mali začať užívať ešte skôr ako vám mala menštruácia prísť, keď ste začali takto, neviem či to bude mať vôbec účinok ako by malo, a navyše vám to môže úplne rozhádzať hormóny. Vy ste sa neradili s gynekologičkou než ste to začali užívať? Alebo ste si aspoň mohli prečítať príbalový leták.
@mikasa_ackerman ja som nedostala menstruaciu, ja ju dostanem realne az za tyzden, ja len pravidelne uz tak tyzden pred mam taky hnedkaste … vzhladom ze toto mavam kazdy mesiac by som musela ten norethisteron uzivaz uz dva tyzdne pred ms
@mikasa_ackerman ja som nedostala menstruaciu, ja ju dostanem realne az za tyzden, ja len pravidelne uz tak tyzden pred mam taky hnedkaste … vzhladom ze toto mavam kazdy mesiac by som musela ten norethisteron uzivaz uz dva tyzdne pred ms
@anonym_autor stále zostáva to, že sa máte poradiť s gynekologičkou, z nejakého dôvodu je to liek na predpis, dostali by ste normálnu radu od reálneho lekára, keďže máte taký nezvyčajný cyklus.
@anonym_autor to bdes mat asi aj nizky progesteron, ja ked som spinila pred ms tak som to tak mala.. neviem, ci ti teraz to spinenie prejde

To ste mali začať užívať ešte skôr ako vám mala menštruácia prísť, keď ste začali takto, neviem či to bude mať vôbec účinok ako by malo, a navyše vám to môže úplne rozhádzať hormóny. Vy ste sa neradili s gynekologičkou než ste to začali užívať? Alebo ste si aspoň mohli prečítať príbalový leták.