Koľko dní môže meškať menštruácia po biochemickom tehotenstve?
Ahojte dievcata moje, ktore si s tym presli. Ms meska 4 dni. Pravdepodobne som po biochemickom tehu, teda asi urcite. Kedze uz ciarka nieje ciarkou, ale uz len duch.
Moja otazka znie, kolko vam meskala ms? Kedy treba navstivit doktora ked nepride?
Dakujem vam krasne.
@dadka1997 toto som zazila 3 roky do zadu, ja som mala spontanny potrat a ,,kamoska,, sla dobrovolne na interupciu. Nahnevana som bola na cely svet. Nato sa podarilo, krasny chlapec. Ale krvacala som hned. Teraz ako keby som mala dejavu. Ale cakam na ms.
Drzim ti palce 🙏❤️ je to krasny pocit, ked je to babatko vytúžené, od kolajnic cez cele tehotenstvo po pôrod
Každá to má ináč ja som si test robila ešte pred ms takže mne meškala 4/5 dní . Najviac týždeň a pol . A raz to bolo 2 týždne + 4 dní. Teda bola som 6+4 . E to tiež len kvôli duphastonu keby som ho vysadila skôr tak príde skôr ja som ho brala na udržanie

Pri mojom biochemickom mi meskala ms tyždeň.. robila som si test asi na 2 deň od meškania a boli tam 2 ciarky.. po tom tyždni mi prišla ms velmi silna so zrazeninami a čiarka uz nebola žiadna, také dosť veľké sklamanie ešte v tom období bola kamoška na potrate bola som sklamana a smutna z toho aj nahnevaná no už teraz mam pri sebe krasne bábätko