icon

Koľko ste krvácali po spontánnom potrate?

malaadka
24. okt 2020

Ahojte potratila som v 8tt 23.8.... 3 tyzdne som krvacala potom 5dni pauza a potom zas spinenie s krvacanim.Od vcera som zacala normalne krvacat...Kolko to vacsinou trva pokial sa to zastavi? Dakujem za odpovede.

majusikk
24. okt 2020

@malaadka mne to trvalo asi mesiac je to ako po pôrode sestonexelie

rosalie1411
24. okt 2020

@malaadka ja som obidva krát krvacala 6-7dni a potom niekoľko dní spinenie. Bola si po potrate na kontrole u Dr? Ak áno a všetko bolo vyčistené, to ďalšie spinenie a krvácanie o 5 dní, t. J cca o mesiac od potratu mohol byť už MS. A teraz tiež, ak to trvalo tak ako pri MS. Ak ale nie, treba ísť určite k Dr. Nechať sa skontrolovať.

kubkovamama
24. okt 2020

@malaadka ahoj,už môžeš mať menzes.Mne nabehol v podstate hneď po krvácaní,plynule to prešlo jedno do druhého.Dalsi krát som mala cca 3 tyzdne zápal po kyrete,veľké bolesti a teplota a silné krvácanie,ale to asi nie je tvoj prípad.Zavolaj si v pondelok pre pokoj na duši

malaadka
autor
24. okt 2020

tiez som rozmyslala ze ci to uz nie je menstruacia...doktorka ma v podstate vobec nekontrolovala len chodim na krv aby kleslo hcg na 0. Pozerali ma na pohotovosti ked som bola. Odvtedy nic.

sense
Autor odpoveď zmazal
alikal
24. okt 2020

@malaadka ja som krvacala skoro 6 tyzdnov v kuse. doktor mi kontroloval hcg a hovoril ze ak klesa, hoci pomaly, je to dobre, ze vsetko co sa tyka baba je vonku a uz sa musi len precistit vystelka, ktora sa mi asi stale obnovovala, lebo hcg klesalo velmi pomaly.

malaadka
autor
29. okt 2020

Vcera som mala 2 rocnu dceru v nosici a ked sme prisli domov sa mi konecne pustila menstruacia.Som aj rada lebo krvacala som stale ale skor slabo.