Konizácia počas dojčenia
Zdravim. Má niekto prosím skúsenosť s konizaciou pri plnom dojčení? Ako to prosím prebieha? Môže sa normálne dojčiť alebo musí byť mlieko nejaký čas odsate a vyliatie? Ďakujem pekne
Ja som si tusim pred oper. odsala mlieko na dve dávky a po operácii som v ten deň mlieko vylievala .na další deň už ok
@kleopatra114 keď ja mám taký problém že dojcim plne polročného ale akonáhle si chcem odsať tak pomaly nič nejde a netuším ako to urobiť...takže deň a noc ste odsavali a na druhý deň ráno ste už dojcili áno?
@katulaaaa ja som nedojcila, ale odsavala jeden rok - z tohto dôvodu som to nala jednoduchšie . Asi postupne privykat na flasku ( nech ten deň nejako zvládnete ) a po 24h dojčiť .
A ja som necitila ziadnu bolest po konizacii , bola som na jednodnovke , o 13.00 som išla domov a poobede som už išla kocikovat malu . Netreba sa veľmi namáhať , dvíhať ťažké veci a pripraviť sa, že to bude teochu krvácať .
Presne ako píše @kleopatra114 🙂
@kleopatra114 môžem sa opýtať a cca ako dlho trvalo zahojenie? Mne dr povedala ale týždeň dva a bude to ok že sa nemám bat
@biaa na toto ti neviem presne odpovedať . Keby to trochu nekrvacalo , tak by som ani nevedela , že mi niečo robili . A čo si pamatam , tak som krvacala len trochu necelý týžden. Ale keďže to bolo pred 6 rokmi , tak napríklad taky sex neviem kolko dni po OP bol povoleny 🙂

@katulaaaa prečo by konizacia mala ovplyvnit dojčenie?