icon

Kŕče pri menštruácii a strata vedomia

tatisna
24. feb 2026

Ahojte, včera som dostala neuveriteľne kŕče v podbrušku, dokonca som nachvíľu odpadla, biele pred očami, zviezla som sa na zem a takmer nevnímala, tie kŕče trvali asi hodinu, bola to príšerná bolesť, potom to prešlo. Teraz trochu citim podbruško ale už to neboli. Mali ste niečo také niekedy a čo za tým bolo? Mám 48 r., mám už nepravidelný cyklus. Keď mi skončia krámy, idem na gyndu, no dosť sa obávam čo to je...

anonym_0caa31
24. feb 2026

perinomenopauza
ak máš že ti vynecha ms, potom nabehne, potom zase pauza
to môžeš mat len plne folikuly a tie tym že sa to nahromadí , tak potom je silnejšia alebo ti na niečo tlačí
ja som mala tak že mi to vystrelovalo do chrbta mala som problém chodit alebo ma pichalo v boku , teraz mám na upravenie lieky , ked sa to zrovna uvidi sa dalej
nič važne, neobávaj sa ...
smer mudr ,pripadne preventivka

caray
24. feb 2026

že nič vážne. kokos, mne toto príde extrémne vážne, ale teda neviem, ako to chodí pri perimenopauze. 🙈

anonym_0caa31
24. feb 2026
@caray

že nič vážne. kokos, mne toto príde extrémne vážne, ale teda neviem, ako to chodí pri perimenopauze. 🙈

@caray nič vážne som myslela že nemusi mat obavy z nadoru alebo neviem čoho - ano nenapisala som to podrobne
perinomenopauza - pôrod a tehotenstvo labužo proti tomu ... a to mám vraj z tych lahších

anonym_b8a789
24. feb 2026

Ano, ja som toto mala a bola z toho endometrioza. Ja som.pravidelne aj v praci/skole odpadavala od bolesti. Raz som.si dokonca zavolala sanitku, myslela som, ze umieram. V nemocnici ma dali na infuziu a nerobili mi vobec ziadne vysetrenia, nic, len ma poslali domov, ked bolesti presli. Preslo dalsich skoro 20rokov kym mi zistili endometriozu.

martinkatinka
24. feb 2026

Ja som toto mavala predtym nez mi diagnostikovali endomezriozu, mala som cca 22-23 rokov. Strasne bolesti, az som odpadavala.

anonym_997701
24. feb 2026

Mne sa to stalo dva krát za celý život a nízky tlak počas ms