Kŕčové žily na penise
Ahojte mám taký problem mám dosť zilnaty penis neviete mi poradiť ako to zmierniť?? Vdaka za rady
Napis do skupiny Zdravotníci na MK
Ahoj, odporúčam ísť s týmto problémom k urológovi, nech ti urobí sono. V prípade varikokely sa to dá operačne odstrániť.
Neviem ale nie každý penis je rovnaký sú tenké , hrubé alebo malinké 😂 ale aj stredné či dlhé takže aj to že má niekto žily väčšie ,niekto menšie je asi podľa mňa ok ..však aj u nás žien nemá vagínu rovnakú 🤣 nehovoriac o pysky ohanbia to potom každá aby riešila svoju že je neprirodzená jej garáž / garážové vráta 😂🤣
@mariska1989 jasne chapem ale nemával som to vidím velke zmeny.. ty garáž si pobavila😀
Za málo. Toto je problém ako každý iný a nie je dôvod sa z toho vysmievať. A pri bolestiach odporúčam čím skôr riešiť to s urológom, lebo aj tam sú čakačky. A len na sone sa ukáže, či sú to normálne krčové žily, alebo zväčšená, čo už je varikokela.
No ono to má vplyv na tvorbu spermií, takže v prípade snaženia sa o počatie môže byť problém. My teraz riešime tento problém u manžela. A môžu sa vyskytovať aj bolesti. A veľa urológov to nevie správne diagnostikovať, preto nato treba sono.
Ďakujem, manžel je po operácii, tak teraz už len čakať. A vám držím palce, nech vyšetrenie dobre dopadne. Môžem vám dať aj kontakt na dobrého urológa, ale dlho sa uňho čaká a za vyšetrenie sa platí.
@robino14 tak troškou humoru na pobavenie treba ... V tom prípade ako radila hneď nadoomnou zájsť smer urológ
@mariska1989 jasne treba👍
Za málo. Držím palce. 👍

Skus krem na krcove zily.