icon

Kŕčové žily na penise

robino14
16. aug 2021

Ahojte mám taký problem mám dosť zilnaty penis neviete mi poradiť ako to zmierniť?? Vdaka za rady

solange7
16. aug 2021

Skus krem na krcove zily.

dijka123
16. aug 2021

@robino14 to nezmiernis nijako asi ale tak niekazdy ho ma hladky alebo rovny

robino14
autor
17. aug 2021

@dijka123 ja viem že asi nie ale je to neprirodzene a neviem ako to mohlo vzniknúť ani ale viem že som to nemal. Obávam sa že budem mat bolesti do budúcna

robino14
autor
17. aug 2021

@solange7 ďakujem za radu ale myslis že na take citlivé miesto môže ísť krém?

hyta
17. aug 2021

@robino14 Určite by som na také miesto nedávala krém. Liečbu tabletkami na žily, napr. Detralex.

solange7
17. aug 2021

@robino14 jasné bachni si ho tam. Ked je dobry na unavene nohy, bude dobry aj na osamely penis smutneho dotazovatela. A poriadne ho vmasíruj. Mozno ta prejde myslienka sem davat podobne dotazy a skusis to nabuduce u odbornika.

robino14
autor
17. aug 2021

@solange7 nenapadlo tá že asi nechcem ísť odborníkovi a preto žiadam o radu? Ak máš problem tak sa k tomu nevyjadruj👍A sprosté komenty si nechaj pre seba..

ankare
17. aug 2021

Napis do skupiny Zdravotníci na MK

solange7
17. aug 2021

@robino14 my zeny nezvykneme mat krcove zily na penisoch. Skus sa spytat ked tak na facebooku kamaratov. Ked nechces ist k odbornikovi, tak sa k tebe mozu dostat aj nevyziadane rady. Tomu nezabranis.

333levica
17. aug 2021
robino14
autor
17. aug 2021

@hyta ďakujem za radu

robino14
autor
17. aug 2021

@solange7 to som nevedel že nemas…🤦🏻‍♂️

vikanika
17. aug 2021

Ahoj, odporúčam ísť s týmto problémom k urológovi, nech ti urobí sono. V prípade varikokely sa to dá operačne odstrániť.

mariska1989
17. aug 2021

Neviem ale nie každý penis je rovnaký sú tenké , hrubé alebo malinké 😂 ale aj stredné či dlhé takže aj to že má niekto žily väčšie ,niekto menšie je asi podľa mňa ok ..však aj u nás žien nemá vagínu rovnakú 🤣 nehovoriac o pysky ohanbia to potom každá aby riešila svoju že je neprirodzená jej garáž / garážové vráta 😂🤣

robino14
autor
17. aug 2021

@vikanika ďakujem za radu

robino14
autor
17. aug 2021

@mariska1989 jasne chapem ale nemával som to vidím velke zmeny.. ty garáž si pobavila😀

vikanika
17. aug 2021

Za málo. Toto je problém ako každý iný a nie je dôvod sa z toho vysmievať. A pri bolestiach odporúčam čím skôr riešiť to s urológom, lebo aj tam sú čakačky. A len na sone sa ukáže, či sú to normálne krčové žily, alebo zväčšená, čo už je varikokela.

robino14
autor
17. aug 2021

@vikanika a čo tam hrozí?? Ďakujem že aspoň niekto rozumný a chápavý sa tu našiel

vikanika
17. aug 2021

No ono to má vplyv na tvorbu spermií, takže v prípade snaženia sa o počatie môže byť problém. My teraz riešime tento problém u manžela. A môžu sa vyskytovať aj bolesti. A veľa urológov to nevie správne diagnostikovať, preto nato treba sono.

robino14
autor
17. aug 2021

@vikanika práveže bolesti semenika mávam niekedy. Druhý semenník už nemam . Dufam že sa problem u vas vyrieši čím skôr

vikanika
17. aug 2021

Ďakujem, manžel je po operácii, tak teraz už len čakať. A vám držím palce, nech vyšetrenie dobre dopadne. Môžem vám dať aj kontakt na dobrého urológa, ale dlho sa uňho čaká a za vyšetrenie sa platí.

robino14
autor
17. aug 2021

@vikanika ďakujem pekne za rady jedného dobrého Urologia poznam len už som dlhsie uňho nebol skusim v krajnom prípade tam dakujem

mariska1989
17. aug 2021

@robino14 tak troškou humoru na pobavenie treba ... V tom prípade ako radila hneď nadoomnou zájsť smer urológ

robino14
autor
17. aug 2021

@mariska1989 jasne treba👍

vikanika
18. aug 2021

Za málo. Držím palce. 👍