Krv v moči
Včera o 21:44
Ahojte je tu niekto kto má krv v moči? Nie viditeľnú ale keď si doma robíte pásiky alebo z kultivacie od lekárky.
Ahojte je tu niekto kto má krv v moči? Nie viditeľnú ale keď si doma robíte pásiky alebo z kultivacie od lekárky.
Ahoj ja, ale ak je tvoja otazka, ze z coho to prameni alebo na co lekari prisli, tak ti odpovedat neviem. Chodila som na nefrologiu a nic sa nezistilo, ale popravde mi nikdy neurobili ani nijake specialnejsie vysetrenia, vzdy sa jednalo len o odber mocu, krvi a sono obliciek. V tehotenstve mi moja gynekologicka pri pravidelnych poradniach vysetrovala moc, stale tam bola pritomna krv a tiez nevedela preco, samozrejme, nie je to ani jej agenda, ale poslala ma na urologiu (okrem ineho mi dieta tlacilo na oblicku), urolog urobil sono, povedal, ze po tehotenstve mozem prist na cievkovanie, ktore mi ako tehotnej urobit nemoze, kedze je tam riziko infekcie. Na urologii som nebola, nebol priestor popri dietati a keby nevidim tuto diskusiu, ani si nespomeniem, ze som nieco taketo absolvovala. Na nefro to vyhodnotili ako mikroskopicku hematuriu.