Krv v moči pri prechladnutí. Čo pomáha najrýchlejšie?
Prosím viete mi poradiť niečo čo zaberie hneď? Ide mi vypadnúť močový mechúr, cikam krv a strašne ma všetko boli. Zajtra idem k lekárke odniesť moč a nasadí liečbu no čo dnes. Záberu aj lieky od bolesti? Pijem urologicky čaj. Začalo mi to len dnes.
Sup rychlo lekaren ak sa da - D manosa, urinal akut, kludne aj dvojnasobna davka. Viem ake je to peklo. A ja sa vzdy snazim pit dva keat viac ako sa da.
išla by som na pohotovosť. Už som tak bola a hneď mi dali antibiotiká. Nevydržala by som deň čakať.
no podla mna, len od bolesti.. a ak je zle, to je aj na "pohotovostneho lekara" = minimalne by som si zavolal. Totiz ak si das tie kadejake pirpravky, neviem ci to neovplyvni vysledky ak budu posielat moc na rozbor.
veru, daj si nieco do bolesti, co mas. ak mas, radsej algifen/novalgin/metamistad. kldune vyssiu davku ( maximum v jednorazovej davke je tbl 2ks, alebo algifen kv - 50kv ).
Aj ja by som šla na pohotovosť, je to hnusná bolesť, neviem si noc predstaviť... Alebo aspon zavolaj, možno len predpisu bez návštevy pohotovosti. Ale čim skôr ATB.
@svetlonos
@zuzanna822
@simca06022011
@nika23t dievčatá a viete mi prosím povedať? Mme sa to už opakuje 3 mesiace ale stále to mam jeden až dva dni . Príde to z ničoho nič. Bolesť,cítim tlak akoby mi išiel mechúr odspodu vypadnúť a krv. No tentokrát je ta krv už dosť. Lekárka mi napísala ze ráno doniesť moč urobi rozbor a nasadí liečbu. Neposlušné ma na pohotovosti bez toho do prdele? Prečo sa mi to tak zjaví z nomicoho nič a trvá to deň max 2. Môže to byť nepreliečeny zápal?
Dala som si cetalgen ten mi stále zaberie tak dúfam že pomôže.
Žiadne zajtra choď na pohotovosť potrebuješ ATB.
Ja som to mavala pri ovulacii..myslela som si že som nachladnutá ale nakoniec som si to odsledovala a bolo to vždy vtedy...trvalo to deň,max dva..ale ja som necikala krv...byť tebou nečakám a idem rovno na pohotovosť.
@dagas presne aj ja to mam teraz a mam ovulku a stále to mam pri ovulke . Nechápem 🙄
Ja som to neriešila lebo kým som si to odsledovala že to je ozaj len pri ovulácii tak potom som to mala ešte asi dva krát a potom som už otehotnela a po pôrode sa mi to chvalabohu nevrátilo zatial...ale mávala som to asi tak pol roka..z ničoho nič... tak asi sa na to popýtaj gynekológa
Nikto ta neposle do prdele na pohotovosti, ja som uz bola tri krat, tak neznesitelne to bolo. Mne to z nicoho nic zacne a z nicoho nic skonci. Pre mna uplna zahada. Moze to byt zradne, a kultivaciu od lekara budes mat vysledok az o 3 dni ak sa nemylim. Ak je to fakt take zle, ze nemozes pomaly stat/sediet/lezat - tak urcite pohotovost

Áno určite si daj lieky od bolesti! A kludne aj silnejsi ibalgin. Neboj sa aj vyšších dávok, obcas to neiluskodi. Zajtra ti da dž atb, s krvou je to uz brutal zapal a hrozna bolest. Pi veľa čaju a teplého, lež šetrí sa ak sa ti dá. Skus zavolať na pohotovosť, mozno by ti vedeli dat atb priamo uz tam.
Skoré uzdravenie ti prajem.