Krvácali ste mimo cyklu?
Ahojte krvacal niekto mimo cyklus? Posledná menštruácia bola 30.8 a 16.9 ďalšia menštruácia išla som na gyndu vraj vyzerá to na menštruáciu mam obavy ci to nieje niečo iné ukludnite ma prosím 🙏
@simonkaskopova pri cyste a pri polype, ale aj pri tehotenstve… Takze moznosti je vela 🙂
Niekdy sa to stáva, ja to mám 1x za rok. A neboj vážne ochorenia sa nie takto prejavujú.
@simonkaskopova áno zo stresu a pod. Teraz beriem ascorutin a v pohode
@simonkaskopova obcas sa mi to stane, tak raz/dvakrat rocne, krvacam v strede cyklu
@zuzuliennka1 bola som u lekára bola to menstuacia tehotná niesom vraj je to úplne normálne pri liekoch ktoré beriem stalo sa mi to prvý krát za celi život dúfam že sa to uz nestane čakám na ďalšiu menstuaciu som zvedavá kedi príde
@kika2079 chvala bohu mam všetko čisté bola som na vyšetrení vraj je to v pohode bola to menstuacia ďakujem za odpoveď
@simonkaskopova ak ti na kontrole povedali, ze je to v poriadku, tak asi bude. Mne sa to raz stalo a moj lekar ma vysetril, vsetko bolo v poriadku. Nakoniec skonstatoval, ze telo nie je stroj. Ak nezacinas menstruovat, alebo bejdes do prechodu, tak to nie je bezne, ale stat sa to moze.

Ahoj, ano, krvacala som mimo cyklu, ked som mala cystu na vajecniku.