icon

Krvácanie a štípanie po stolici

10. mar 2025

Ahojte,

Prišla som sa sem upokojiť.. mala som stolicu po 3 dňoch a bola taká tvrdšia. Lenže keď som sa utrela tak tam bolo dosť krvi. A v podstate aj po malej potrebe po utreti trochu krv za každým. Od tej stolici cítim stipanie..
ako občas sa mi stalo že som si našla malú bodku na papieri ale tak pripisovala som to hemoroidom.. teraz som sa zľakla.
Pôjdem zajtra k všeobecnému či by mi nedal vymení lístok na gastro alebo k proktologovi. Pripadne sa oplatí takéto niečo riešiť súkromne? Pozerala som v BA kliniku proctocare a vedela by som mat termín tento týždeň.. neviem vôbec čo robiť bojim sa aby to nebolo niečo vážne.

alison11
10. mar 2025

Mávaš aj modriny po ľahšom údere? Ak áno na posilnenie ciev si kúpte Mobivenal micro ja to beriem denne pri krvácajúcich hemoroidoch a viac vlákniny jedz a veľa vody piť aby sa stolica zmäkkčila. A miesto tlačenia predýchavajte uvolnite zvierače konečníka aby sa ľahko vyšmykla.A faktu mastičkou natrite je proti krvácaniu hemoroidov.Odporučenie by som riešila,ak by sa opakovalo.Ja som na kolnoskopii bola 2x nie je to nič príjemného a nehovoriac o 3dňoch diét,preháňadla pred vyšetrením.