icon

Krvácanie mimo menštruácie

matulka537
30. júl 2025

Dobré ránko žienky. Zakladám túto diskusiu a pevne verím, že poniektoré pomôžu poradia. Alebo aspoň napíšu svoju skúsenosť. Menštruáciu poslednú som mala od 10.7 - 17.7 . Keďže mávam ovuláciu dosť divokú veľká krát dosť špiním, aj s prímesov krvy ..bolesťami niekedy aj silnejším špinením. Moja lekárka tomu zatiaľ nejak pozornosť nevenovala. Keďže je ona momentálne na dovolenke sa k nej nedostanem. Včera som ale začala krvácať, z rána to bol klasika výtok ako keby pri ovulácií a po 2 hodinách som začala celkom slušne krvácať. Vypadla so mňa krvná zrazenina, tak som si povedala že pôjdem na gynekologický urgent, v KE. Po telefonickom rozhovore, mi sestrička povedala aby som sa teda zastavila. To ako sa chovala pani doktorka, sa ani vyjadrovať nebudem. Na všetko na čom sa pýtala mi neodpovedala. Povedala, že tam mam nejaký útvar - cystu 2cm. Pýtala som sa či je možné, či tam ešte nejaká bola a praskla? odpovede som sa nedočkala. Keďže sa chystáme na dovolenku som z toho nešťastná.
Potom prišla stým, či nie som tehotná. Nato som jej povedala, že si nemyslím. Keďže posledný styk bol 26.Mája. Aj to nebolo že proste do konca trošku zo začiatku a ukončili sme to skôr ako sme sa takmer rozbehli. Menštruácia od vtedy bola 2x. Jedno dieťa už mám ale totálne ma zblba keď som sa spýtala že tak snáď po 9 týždňoch by to bolo na ultrazvuku aspoň vidieť povedala že to ona nevie...( tak neviem kto teda by to mal vedieť) . Od vtedy styk nebol a test bol dokonca negatívny. Mali ste niekedy žienky taký problém s takýmto krvácaním? Úplne som z toho na prášky ☹ .
Ďakujem za Vaše

anonym_8b036c
30. júl 2025

Málo sexuješ 🙈

bluka2
30. júl 2025

Treba ist teda inde k Dr.

janetinka27
30. júl 2025

@matulka537 ahoj, toto na pohotovosti riesit nebudu, mozes mat rozhodeny len tento jeden cyklus. Uvidis dalsie cykly.jednorazovo to jic neznamena.ak sa to bude opakovat, treba hladat pricinu.
Mas cykly pravidelne? Ake dlhe? Dnes mas 20dc, mavas takto neskoro ovulaciu? Mas potvrdene, ze ovulacia ti prebieha? Robila ti tvoja gyn hormonalny profil?