icon

Krvácanie po pohlavnom styku

21. feb 2025

Dobry den mam taky problem s priatelom sme mali pohlavny styk a ja som ponom tak trochu krvacala ale len ked som bola na wc a utrela som sa povedala som to zenskej nakolko som bola na prevencii a povedala ked je taky problem ci si nechcem zaplatit cytologiu a ja ze nie lebo mam doveru a ta ju nepreplaca kazdy rok ake kazde 3 roky .Ale mala som ju robenu pred rokom a bolo vsetko v poriadku tak teraz mam obavy ci som nespravila zle ked som povedala ze nie

dominika1922
21. feb 2025

Ja len otázka. To naozaj dôvera prepláca len raz za 3 roky? A to som tam chcela prejsť tak teraz neviem

stellarstar
21. feb 2025

To ze pred r bola ok neznamená ze bude aj teraz . Aj ja som to tak mala, rok dozadu ok, ptm po pol / ³/⁴ r som mala 2x krvácanie a keď som šla ku gyn do mesiaca som bola na kyretáži a konizácií. Tak ja by pre pokoj duše nechala urobiť

esther100
21. feb 2025

Nemala si akurát ovuláciu?

sweet20
21. feb 2025

@dominika1922 kazdy rok preplaca union.. dokonca ten najvyssi balicek.. mna sa gyn ani nikdy nepyta.. vzdy mi to da lebo mi to preplaca union

alison11
21. feb 2025

@dominika1922 To je blbosť Dôvera platí pri preventívke ročne cytológiu jedine ak si dáte robiť dôkladnú cytologiu mimo preventívky ja som pred niekoľkými rokmi platila 30eu tiež mám dôveru ale to je už iná cytologia presnejšia a na vlastnú žiadosť mimo preventívky.

autor
21. feb 2025

@esther100 no to neviem ale to som mala len raz tak preto sa pytam co to moze byt

esther100
21. feb 2025

Tak môže to byť hocičo 🤷‍♀️. Odpovede tu môžeš dostať rôzne. Lepšie je to riešiť s lekárom. Ale pokiaľ to bolo len raz a trosku, mohla to byť kľudne aj len tá ovulácia. Si to sleduj a keď sa to bude opakovať choď k lekárke

danieli
21. feb 2025

Zdvihni telefon a opytaj sa setricky na gynekologii, ta vie vsetko, skor predpokladam, ze sa ta lekarka pytala na rozsirenu cytologiu, ta sa zvykne priplacat aspon Vseobecna to tak ma, beznu cytologiu mam v preventivke, rozsirenu za 25€, kazda poistovna to moze mat inak, ale co vzdy plati: sestricka vie vsetko

autor
21. feb 2025

@danieli no ano ale robila my aj sono a povedala ze je vsetko v poriadku a brala mi aj vyter ze ci tam nejsu niake bakterie alebo zapal tak preto sa pytam ci som nesparvila zle ked som povedala ze nemam zaujem nakolko som mala pred rokom cytologiu v poriadku

banalu
21. feb 2025

Ja mam doveru a cyto kazdy rok + si platim rozsirenu verziu, ktoru som si platila aj vo vseobecnej.
Len si pekne daj urobit cytologiu! Aj za cenu, ze si ju mas zaplatit

stellarstar
21. feb 2025

Ale usg, stereo a cyto sú rozdielne veci, dbaj na zdravie daj si to urobiť

nikolani
21. feb 2025

Ak by mi to lekár navrhol, asi by som minimálne pre kľud na duši súhlasila. Rok je v tomto dlhá doba, veľa sa môže zmeniť. Stále sa tam môžeš vrátiť a povedať že si si to rozmyslela 🙂

danieli
21. feb 2025

Cytologia sa robi 1x rocne vramci beznej preventivky, ak je rizikova pacientka tak sa robi aj polrocne, ster na bakterie a sono nemusia nic ukazat, tam je dolezita cytologia a idealne rozsirena cytologia, cize ak mas obavy objednaj sa na dovysetrenie s rozsirenou cytologiou, pre pokojny spanok by som to zaplatila, dnes je pacient sucastou zdravotnictva v zmysle, ze sa ta lekar opyta, ci suhlasis s tym alebo tym vysetrenim a nenuti ti ho, volba je na tebe, cize mozno to takto myslela, ze je moznost spravit aj cytologiu ak mas obavy

cucoriedka133
24. feb 2025

@dominika1922 každý rok v rámci preventivky základnú cytologiu dôvera prepláca, ja si každý druhý rok dávam robiť rozšírenú a za tu doplácam cca 25e

itaa
24. feb 2025

Môže to byť iba prasknutá cievka