icon

Krvácanie po pohlavnom styku

beka2309
23. júl 2025

Ahojte, stala sa mi taka vec dakedy ked mam styk s priatelom tak potom ked idem na wc tak na toaletaku mam krv ale fakt len kvapku, ale teraz naposledy bolo vsetko od krvi, neviem preco… berem hak za 2-3 mesiace uz je to rok, teraz uz asi 3ti blister neberem placebo tabletky lebo dovolenky a tak, ziadne problemy s tym nemam vobec ziadne krvacanie mimo placebo tabletiek alebo dsco, sex ma asi skoro vzdy boli ale este to nikdy nebolo take ze vsade krv a tak 😅 taktiez ked som bola u gynekologicky tak mi nepovedala ziaden problem ze by videla alebo tak, hak berem aj hlavne kvoli bolestivej menstruacii ale mna sex bolel aj pred hak ale nie vzdy len raz za cas, neviete preco alebo co by to mohlo byt? pripadne uz to niekto zazil a ako sa to riesilo? dakujem krasne

simsalabim
23. júl 2025

Sex podla mna nema boliet, mozno mas poraneny krcok. Ina poloha? Jemnejsie?

beka2309
autor
25. júl 2025
@simsalabim

Sex podla mna nema boliet, mozno mas poraneny krcok. Ina poloha? Jemnejsie?

@simsalabim na zaciatku to boli ked vnika do mna😅 a potom to bud prestane alebo to boli ceeely cas takze neviem to je take 50/50 bud to boli alebo nie, ale ako hovorim nie vzdy mam krv len tersz naposledy to bolo take no az divne to ako keby mam menstruaciu tolko krvi ale nemam, neviem len som chcela vediet ze ci ma s tym niekto skusenost

hopsas
25. júl 2025

@beka2309 smer gynekológ. Príčina môže byť organická.