Krvácanie po pohlavnom styku: Možné príčiny a skúsenosti
Ahojte, mam take trapenie … 😫 ovulaciu som mala 7.1. a vcera som mala s manzelom sex ( nesnazime sa o dieta) no a dnes som zacala krvacat … ale je to slabsie nez menstruacia , a navyse 7dnova lutealna faza sa mi nepozdava … este vsak kojim a cyklus nemam ustaleny cize mozne je vsetko. Ide o to ze ma znepokojuje ze to spustil pohlavny styk .. a google mi poskytuje len diagnozy ako rakovina krcka 🙄 na gynekologiu velmi nemozem lebo mam nohu v sadre .. a neviem si to dobre predstavit sa tam v kabinke vyzliekat atd.. navyse mozem tam ist ak krvacam? ma niekto podobnu skusenost? co by to mohlo byt?
@stellarstar a nevadi ze to nebol ziadny tvrdy sex? :D a krvacane vecer este nebolo, az rano som si vsimla na toaletnom.. ale pocity mam ako pri MS, taka slabost v nohach .. v podbrusku rovnake pocity
ahoj s tými pocitmi na ms neporadim, ale ja som mavala krvacanie slabsie po sexe z krcka, mala som ma nom ranku a gynekolog mi ju vypaloval a odvtedy je vsetko ok, cize ak to bude pretrvavat a budes moct na gyn, tak chod skontrolovat krcok, lebo nevyliecena ranka je vstupnou branou ku kdečomu
@ewwe a mozem sa opytat na objem toho krvacania? lebo mne to krvaca dnes cely den .. tak este rozmyslam ze sa mozno normalne rozbehne MS lebo vacsinou druhy den mam najsilnejsiu … kratka lutealna by mohla byt sposobena nizkym progesteronom lebo hormony su stale este neustalene .. 🤷🏼♀️
iba take spinenie, ktore na druhý den ustalo, ale je som to mala opakovane po sexe nejaký cas, kým som sla k dr.
tiez typujem, ze mozes mat kldune ms.
pri rakovine krcka sice moze byt krvacanie a ak bolesti,a el asi ej skor pravdepodobne, ze tieto 2 priznaky nevzniknu takto nahle a naraz. teda zvycajne.
bolest ma iny dovod, ako krvacanie, resp nie iny, eln je to inym sposobom ovplyvnene.
bolest pri rakovine je z pokrocilej rakoviny - zaciatocne stadia vacsinou nebolia.
krvacanie vychadza z toho, ze pri rakovine sa rozpada tkanovo krcka. kvacanie sa moze objavit pri podrazdeni a casto aj v skorych stadiach, lebo krcok je poskodeni od aciatku a lahko sa cievy narusia a krvacaju.
na zaciatku skor krvacaju troksu, ryhclos a to moze zastavit, neksor moze byt masovne krvacanie. no myslim.
jednoducho si myslim, ze ak by si mala pokrocilu rakovinu, uz predtym by si musela amt nejake priznaky - byva ajvytok a v takomstadiu masivny.
v zaciatocnych stadiahc je nenapadna a tam by asi skor este bolesti neboli.
preto mi tiez z toho vychadza, ze kldune aj ms. uvdis pdola priebehu. ci to bude ako rpi ms. pokial by sa pridali nezvycajne bolesti,a lebo by sa krvacanie extremne zhorsilo, tka chod k dr ale aks a i t bude podobot na ms, tak pockaj, ci sa to aj rovnako neskonci.
a dbaj na prijem vot c - posinuje cievnu stenu, mozes aj Ascorutin, ten obcahuje navyse este aj rutin na posilnenie ciev.
Ovuláciu si mala odsledovanu? Môžeš mať ms. Keďže hormóny nie sú ustalene

Mohol ti poradiť krčok maternice