Krvácanie po pohlavnom styku: Možné príčiny a skúsenosti
Ahojte, mam take trapenie … 😫 ovulaciu som mala 7.1. a vcera som mala s manzelom sex ( nesnazime sa o dieta) no a dnes som zacala krvacat … ale je to slabsie nez menstruacia , a navyse 7dnova lutealna faza sa mi nepozdava … este vsak kojim a cyklus nemam ustaleny cize mozne je vsetko. Ide o to ze ma znepokojuje ze to spustil pohlavny styk .. a google mi poskytuje len diagnozy ako rakovina krcka 🙄 na gynekologiu velmi nemozem lebo mam nohu v sadre .. a neviem si to dobre predstavit sa tam v kabinke vyzliekat atd.. navyse mozem tam ist ak krvacam? ma niekto podobnu skusenost? co by to mohlo byt?
@stellarstar a nevadi ze to nebol ziadny tvrdy sex? :D a krvacane vecer este nebolo, az rano som si vsimla na toaletnom.. ale pocity mam ako pri MS, taka slabost v nohach .. v podbrusku rovnake pocity
ahoj s tými pocitmi na ms neporadim, ale ja som mavala krvacanie slabsie po sexe z krcka, mala som ma nom ranku a gynekolog mi ju vypaloval a odvtedy je vsetko ok, cize ak to bude pretrvavat a budes moct na gyn, tak chod skontrolovat krcok, lebo nevyliecena ranka je vstupnou branou ku kdečomu
@ewwe a mozem sa opytat na objem toho krvacania? lebo mne to krvaca dnes cely den .. tak este rozmyslam ze sa mozno normalne rozbehne MS lebo vacsinou druhy den mam najsilnejsiu … kratka lutealna by mohla byt sposobena nizkym progesteronom lebo hormony su stale este neustalene .. 🤷🏼♀️
iba take spinenie, ktore na druhý den ustalo, ale je som to mala opakovane po sexe nejaký cas, kým som sla k dr.
tiez typujem, ze mozes mat kldune ms.
pri rakovine krcka sice moze byt krvacanie a ak bolesti,a el asi ej skor pravdepodobne, ze tieto 2 priznaky nevzniknu takto nahle a naraz. teda zvycajne.
bolest ma iny dovod, ako krvacanie, resp nie iny, eln je to inym sposobom ovplyvnene.
bolest pri rakovine je z pokrocilej rakoviny - zaciatocne stadia vacsinou nebolia.
krvacanie vychadza z toho, ze pri rakovine sa rozpada tkanovo krcka. kvacanie sa moze objavit pri podrazdeni a casto aj v skorych stadiach, lebo krcok je poskodeni od aciatku a lahko sa cievy narusia a krvacaju.
na zaciatku skor krvacaju troksu, ryhclos a to moze zastavit, neksor moze byt masovne krvacanie. no myslim.
jednoducho si myslim, ze ak by si mala pokrocilu rakovinu, uz predtym by si musela amt nejake priznaky - byva ajvytok a v takomstadiu masivny.
v zaciatocnych stadiahc je nenapadna a tam by asi skor este bolesti neboli.
preto mi tiez z toho vychadza, ze kldune aj ms. uvdis pdola priebehu. ci to bude ako rpi ms. pokial by sa pridali nezvycajne bolesti,a lebo by sa krvacanie extremne zhorsilo, tka chod k dr ale aks a i t bude podobot na ms, tak pockaj, ci sa to aj rovnako neskonci.
a dbaj na prijem vot c - posinuje cievnu stenu, mozes aj Ascorutin, ten obcahuje navyse este aj rutin na posilnenie ciev.

Mohol ti poradiť krčok maternice