icon

Krvácanie po sexe

22. sep 2025

Ahojte,
chcela by som sa poradiť. V sobotu sme mali s partnerom po dlhšej dobe sex a trošku silnejší. Počas sexu som na chvíľu začala dosť krvácať a potom to akoby prešlo. V nedeľu znovu ale bolo toho málo a ružovejšie krvácanie keď som sa len utrela, ale dnes mám dojem, že je toho viacej na papiery aj na intímke bola krv ale skôr do hneda. Bolesti neviem poriadne opísať či mám alebo nie.
Predpokladám, že mám nejakú menšiu trhlinku, poranenie. Len sa obávam toho, že to neslabne. A neviem či mám ísť k doktorke alebo mám čakať kedy to prejde.
Ďakujem

stellarstar
22. sep 2025

Keby sa to opakovalo by som šla pre istotu na gyndu

autor
22. sep 2025
@stellarstar

Keby sa to opakovalo by som šla pre istotu na gyndu

@stellarstar už sa to stalo teraz druhykrat ale prve bolo slabulinke a cez noc prestalo....bola som na preventivke aj mi robila cytologiu vsekto mam v poraidku....teraz viem ze je to vyslovene za to ze to bolo trosku viac drsnejšie teda dúfam, len ma znepokojuje to že to krvacanie akoby silnelo mam dojem ...aj ked sa pozriem do zrkadla tak vidim ze krvacanie tam je z niekade

stellarstar
22. sep 2025
@anonym_autor

@stellarstar už sa to stalo teraz druhykrat ale prve bolo slabulinke a cez noc prestalo....bola som na preventivke aj mi robila cytologiu vsekto mam v poraidku....teraz viem ze je to vyslovene za to ze to bolo trosku viac drsnejšie teda dúfam, len ma znepokojuje to že to krvacanie akoby silnelo mam dojem ...aj ked sa pozriem do zrkadla tak vidim ze krvacanie tam je z niekade

@anonym_autor hneď po sebe alebo v rozmedzí 2 dni? 2 tyzdne? Môže byť že ťa pri drsnom sexe poranil, ovuláciu si v tom čase nemala?

modratrixie
22. sep 2025

Keď som začala chodiť s partnerom dosť sme to preháňali tiež sa mi urobila trhlinka a nechcela sa zarásť a strašne dlho mi to krvácalo aj bolelo pri sexe … no a nakoniec som si kúpila masť na popôrodne rany 😁😁😁😋cicatridina a to mi pomohlo za týždeň 😁doteraz sa na tom smejeme , inak u lekára som nebola a krvacalo mi to asi 3 mesiace

autor
22. sep 2025
@stellarstar

@anonym_autor hneď po sebe alebo v rozmedzí 2 dni? 2 tyzdne? Môže byť že ťa pri drsnom sexe poranil, ovuláciu si v tom čase nemala?

@stellarstar prvykrat to bolo pred mesiacom a pocas sexu to zacalo trosku krvi mal na sebe a v ten vecer som este trosku farbila ale na dalsi den uz nic a teraz o mesaic na to ale teraz tej krvi bolo pocas sexu velu potom to akoby preslo zoslablo na den a teraz mam stale dojem ze viac to ide....ovulaciu predpokladam ze som nemala kedze ja mam dost nepravidelnu menstruaciu a anovulacne cykly skor....aj teraz som bola vo vani poumyvala som sa riadne s vodou a kym som vysla a utierala sa tak na uteraku uz bola zase krv

autor
22. sep 2025
@modratrixie

Keď som začala chodiť s partnerom dosť sme to preháňali tiež sa mi urobila trhlinka a nechcela sa zarásť a strašne dlho mi to krvácalo aj bolelo pri sexe … no a nakoniec som si kúpila masť na popôrodne rany 😁😁😁😋cicatridina a to mi pomohlo za týždeň 😁doteraz sa na tom smejeme , inak u lekára som nebola a krvacalo mi to asi 3 mesiace

@modratrixie jezis 3 mesiace 🙈🙈🙈 to ma hadam porazi

modratrixie
22. sep 2025
@anonym_autor

@modratrixie jezis 3 mesiace 🙈🙈🙈 to ma hadam porazi

@anonym_autor kup si tu masť a budeš to mať rýchlejšie za sebou 😁

stellarstar
22. sep 2025
@anonym_autor

@stellarstar prvykrat to bolo pred mesiacom a pocas sexu to zacalo trosku krvi mal na sebe a v ten vecer som este trosku farbila ale na dalsi den uz nic a teraz o mesaic na to ale teraz tej krvi bolo pocas sexu velu potom to akoby preslo zoslablo na den a teraz mam stale dojem ze viac to ide....ovulaciu predpokladam ze som nemala kedze ja mam dost nepravidelnu menstruaciu a anovulacne cykly skor....aj teraz som bola vo vani poumyvala som sa riadne s vodou a kym som vysla a utierala sa tak na uteraku uz bola zase krv

@anonym_autor šla by som pre istotu na gyndu, pre pokoj duše

anonym_21fa9a
22. sep 2025

Žiadne krvácanie mimo menštruácie nie je v poriadku. Niečo sa pokazilo keď to krváca. Je jedno co ale mal by to vidieť lekár

autor
22. sep 2025

Asi tam radšej zajtra skočím, nech som kludnejsia lebo uz mi ide vselico mozne v hlave a to nepatrim k tym co hned panikaria.

anitta98
22. sep 2025

podľa mňa to bude len v dôsledku toho sexu, že sa ti tam niečo podráždilo, čo ti teraz krváca. pokiaľ to nie je veľa krvi, nepanikárila by som. ale ak chceš mať istotu tak choď k doktorovi.

marek775
23. sep 2025

Citis bolest - pichlavu, palivu alebo inú? Radil by som gynekologa. Opatrnejsi sex a pouzivanie gelu. Lekar by mal zistit ci krvacas z krcka alebo z trhlinky, ako predpokladas.

just_that_girl
4. okt 2025

Tiež som to mala, vždy 3 dní a potom niekoľko mesiacov pokoj, nikdy mi nič na gynde nezistili. Ale keďže to máte radi drsnejšie tak to môže byť aj tým. My tipujeme že to bolo tiež z toho 🙂