Krvácanie počas pohlavného styku
Baby dost ma trapi tento problem.Pri sexe krvacam a celkom ma to aj boli.Nie som tehotna.Ku gynekologovi idem vo stvrtom.Nemali ste aj vy takyto problem,neviete aka moze byt pricina?
@xxxxxxx113 posledne dva tri mesiace ano.Len aby som upresnila,preco to tak neskoro riesim.Moj robi v zahranici a vzdy to tak vyslo,ze prisiel ked mi zrovna skoncila menstruacia.Tak som si myslela,ze to je asi koli tomu.Ale tentokrat mam tyzden po a ta krv nie je ako pri menstruacii.Viem,ze nieco nie je v poriadku a preto sa pytam
@vladka82 môžeš mať cystu.
ja neviem, uz si mala byt davno pri dr, mozno to je vazne, a mozno nie je a zbytocne stresujes.
@vladka82 hlavne nepanikar hned 😉 moze to byt hocico,neboj nebude to nic strasne,moznp si mala len niaku ranku na krcku,alebo ti mala cieva tam praskla pocas sexu,mozno si prve mala ovulaciu,alebo fakt mozes mat j cystu,ktora ti menstruaciou odide.Drzim palce u doktorky 🙂 hlavne klud 🙂 urcite si daj urobit ster z krcka pre kazdy pripad 🙂
Daj vediet potom ako si dopadla.
@catherinah urcite napisem
Tak baby som po vysetreni.Vsetko v poriadku,krcok ukazkovy,maternica tiez.Vravel ze z vnutornej strany je vsetko Ok.Ze to mi praskaju zilky ,pri vniku do mna.Takze treba mazat 😀
Pravdepodobne sa jedná o zápal na krčku,neľakajte sa hneď. Psychika robí strasne vela
@xxxxxxx113 ako myslis ovulaciou? Ze ju práve ma?
@hippovka ovulacne krvacanie - pozri na nete
dobry den,mam 16 rokov a mam taky problem ked mame s priatelom pohlavny styk tak mi pocas toho krvaca z vaginy stalo sa mi to uz predtym a mysleli sme si ze to je preto ze som mala dostat menzes ale nie na vlozke som totizto nic nemala iba take hnedkaste a neviem vobec co to je prosim poradite mi....dakujem pekne❤️

@vladka82 byva to vzdy pri sexe?ja to mavam teraz po mimomaternicovom tehu bo mam hormony rozhadzane ale byva to aj ovulaciou