Krvácanie pred normálnou MS.
Ahojte, má niektorá z Vás skúsenosť s krvácaním ešte pred menštruáciou? 3cyklus po sebe sa to opakuje.. Snažíme sa o malé, týždeň pred plánovanou MS mi začne špinenie striedane s normálnou svetlou krvou, hnedou krvou, pocitom suchá s podobne.. Od začiatku mávam bolesti prs a podbruska.. Neviem ci ist s tým otravovať teraz doktora alebo čakať.. Bojím sa len ci mi to nespôsobuje problém s otehotnenie, nakoľko prvé dve tehotenstva som mala bezproblémové.. Teda myslím to tak ze sa nám podarilo na prvý krát, ďakujem za odpoveď 🙂
@miiriaam presne aj ja mam potom kratšiu MZ... Ako dlho to tak máš? Asi zbehnem s tým k doktorovi.. Ty si bola?
Asi od januara,odvtedy co si nedavame pozor... nebola som u lekara ale celkom nechapem co to je a prečo
@miiriaam presne aj mne to robí odkedy si nedávame pozor.. Neviem ci ešte počkať ci ist za ním
A myslis,ze by ta zobral ked je teraz korona a toto nie je akutne?ja tiez nad tym premyslam, ale neviem
@miiriaam zajtra zavolám sestričke ešte predtým ako tam bude doktor a spytam sa jej aká je situácia.. Lebo podľa mňa to nieje normálne
No podla mna tiez nie, miestami som si myslela,ze sa to podarilo,ale neviem..je to zvlastne
dievčatá skúste čaj Alchemilka. upravuje cyklus.
@deti95060810 už dlhšie po ňom pokukujem.. Asi to vyskúšam 🙂 ďakujem za tip
Tak volala som tam ešte ráno, sestrička povedala ze musím prísť ale až budúci utorok tento týždeň budú,, dorabat,, zameškané.. Budúci utorok samozrejme budem urco naplno krvácať takže nepôjdem.. A zas budem musieť čakať mesiac, porazí ma
Ja som volala a idem teraz piatok😊
@miiriaam jej tak super.. Daj mi potom vedieť ak budeš môcť co ti zistil.. Môj robievam len utorky.. Preto musím čakať :(
@miiriaam ahoj tak ako si dopadla? Mne sa to nelepsi MZ sa stále nerozbehla len bolesti mam
Ahoj,no lekar ma tak nas*al lebo mi nepovedal nic,aj ked som sa pytala ci mozem byt tehotna tak povedal ze nevie..ze mozem a nemusim..
@miiriaam nerobil ti vyšetrenia? Mne doktor povedal ze mam v utorok určite prísť lebo musí vylúčiť aj rakovinu krčka maternice ktoré spôsobuje krvácanie mimo cyklu.. Testy tehotenské si robíš? Mne vychádzajú negatívne
Tak ja mam krvacanie v case cyklu.. ale zvlastne ..kratke dlhe meskajuce a tak sa to strieda.. nerobim testy
@miiriaam ja mam tak ako som písala
. Týždeň slabé a potom príde normálne.. Ale tetau normálne ešte neprišlo :/ no som zvedavá co povie
@retatka teraz som mala 30.. Práveže som sa k nemu dostala len cez telefón lebo nerobil, mam určite prísť ale robí az v utorok.. Dnes som zvažovala už aj pohotovosť, mávam striedavo aj silne kŕče v bruchu..
@retatka prečo kyret?
@retatka a lieky ti zaberajú? Nech ti to dobre dopadne!
@retatka tak verím ze ti to pomôže a všetko bude v poriadku, a zvedavá co povie mne v utorok
Daj vediet 🙂

Mam to rovnako.. alebo dokonca mam 3dnovy menzes a predtym som mavala 6dnovy...🤷