icon

Krvácanie v 21. dni cyklu. Čo to môže znamenať?

carolinaherr
2. feb 2025

Ahojte 2 dni za sebou wom mala hnede spinenie ale len raz počas dna tak som myslela že to je len ovulacia a dnes zomna vyšla normálna krv Jak na krami ale slabo ale krami mám dostať až o 8 dni som v 21 dni ciklu nikdy sa mi to nestalo nikdy v živote som nekrvacala v 21 dni ciklu a dosť som vystrašená, uvidím či budem krvácať naďalej ale stalo sa vám to už ?

ada1295
2. feb 2025

@carolinaherr Áno. Mne sa náhle tiež tak dosť skrátil cyklus. Z ničoho nič. Malo to zas výhodu, že už skoro vôbec nemám kŕče. Dovtedy to bolo dosť zlé

carolinaherr
autor
2. feb 2025

@ada1295 nepôsobí to zle na plodnosť ?

carolinaherr
autor
2. feb 2025

Dnes ráno len spinenie na servítku ale kŕče Jak na krami koneeeec

ada1295
2. feb 2025

@carolinaherr To veru neviem. Už si dávame po druhom pozor, ale po prvom som tiež mala trochu kratší cyklus a otehotnela bez problémov. Teraz mám ženský čaj od Serafina a trochu sa predĺžil. Mala som prestávky dva týždne bez krvácania, tak mi to už bolo nepríjemné. Ono je to pravdepodobne stresom. Ak by boli kŕče prisilné, že sa nedá normálne fungovať, tak by to mohlo ohroziť plodnosť, ale ak je menzes taký normálny, tak sa netreba báť. Inak najplodnejšia si, keď z teba ide taká biela tekutina. U mňa to fungovalo na sto percent

carolinaherr
autor
3. feb 2025

@ada1295 no už 3 deň krvacam už to nieje len výtok ale krv len veľmi slabá jedna vložka na celý deň aj dva dni by vydržala takže neviem čo to je mám 24 rokov a už mám depky či náhodou nestrácam menštruáciu

ada1295
3. feb 2025

@carolinaherr To by bolo strašne skoro, aby končila menštruácia. Ono sa to niekedy stáva, aj keď žena veľa schudne za krátku dobu. Potom sa menzes môže dosť pokaziť. Najistejšie je však zájsť na gyno. Možno sú to pobláznené hormóny. To môže predpísať niečo na vyrovnanie hladiny hormónov, ale to až po viacerých takýchto blbých menzesoch. Teraz len nejaké vitamíny a minerály pre ženy, alebo čaje a dúfať, že sa to samo upraví. Bodaj by to bolo len také postrašenie. Čo som počula, že keď je vážnejší problém, tak sa to nezaobíde bez bolesti a dosť nepravidelnej menštruácie. Strašne veľa spraví dobrý relax