icon

Krvavý hlien v stolici

11. máj 2025

Dobrý deň. V prvom rade sa chcem ospravedlniť za takú citlivú tému a povedať že zajtra sa idem objednať k lekárovi ale mám dosť veľký strach a preto sa chcem opýtať či mal niekto niečo podobné a bolo to nakoniec v poriadku. Dnes som si našla v stolici trochu krvavého hlienu. Krv nebola tmavá ani veľmi svetlá proste normálnej farby krvi 😀. A bolo toho iba trochu ale aj tak ma to vystrašilo. Ešte asi treba povedať že mám celiakiu s tým že diétu ale dodržiavam. Čo sa týka nejakých iných príznakov čo by s tým mohli súvisieť tak ma napadá jedine že v poslednej dobe mám taký ako jemný tlak v bruchu. Inak chvalabohu ani hnačky ani žiadne bolesti. Napriek tomu ma to ale veľmi znepokojuje. Mali ste niekto niečo podobné a nebolo to nakoniec nič vážne? Ďakujem.

marca12
11. máj 2025

Ano,mala som krv v stolici. Bala som sa,lebo onko ochorenie maju viaceri clenovia rodiny. Nastastie to boli len hemoroidy.

balerina2025
11. máj 2025

nemysli hned na nieco vazne, mohla ti prasknut zilka pri tlaceni, krv bola svetla...
pokial nemas ine potiaze....to nazoaj moze byt len jednorazovka,
lekarka ti asi najskor urobi test na okutne krvacanie

a mnohi z nas maju tie testy pozitivine lebo mame hemeroidy.
mne ostali po tehotenstve,.

terezka2911
11. máj 2025

Pokiaľ je krv jasnocervena, tak môže ísť iba o hemoroid.

zabka79
11. máj 2025

Ak to bolo jednorazovo tak by to nemuselo byt nic vazne ale treba na gastro urcite....robi to aj syndrom drazdiveho creva....