icon

Krvavý výtok počas ovulácie

flyangel
4. aug 2009

Ahojte kocky,mala z vás už niektorá krvavý výtok?ale myslim ze nie v case ovulácie a pritom aj nejaký hustý výtok?ja som dnes 20dc,ovulacia uz bola,takze tym to nebude..prosim o radu

mimomu
4. aug 2009

ahoj fly......tak zas problemy 😒
a co povedal doky?

flyangel
autor
4. aug 2009

ahoj ☹ neviem este som nebola az zajtra poobede idem..nuz neviem...a na pohovore som bola a vzali ma.. 😉

mimomu
4. aug 2009

flyyyyyyyyyyyyyyy,taka super sprava.....velmi sa tesim s tebou. 🙂 🙂 🙂 velmi,fakt velmi.a ake oddelenie?

flyangel
autor
4. aug 2009

dakujeeeeeem mojinka....napisem ti IP 😉

barchee
4. aug 2009

mne sa to občas stávalo po veľmi vášnivom sexe 😀 samo to potom prešlo...ako dlho trvá ten výtok?

flyangel
autor
4. aug 2009

no zacalo to v podstate len dnes...ale objavilo sa to aj min tyzden taky naznak-ale to som mala ovulku asi..a teraz neiem preco to je...

barchee
4. aug 2009

môže to byť zahniezdenie vajka, niektoré ženy môžu mať také ľahké krvácanie...ak si 20 DC, a po ovulke, tak to môže byť toto 😉 držím palec 🙂

flyangel
autor
4. aug 2009

dakujem barchee,ale mam pocit ze to bude nieco horsie 😒

barchee
4. aug 2009

aaaale, snáď nie....čo horšie?? 🤐

flyangel
autor
4. aug 2009

tak takym krvavym vytokom sa prejavuje aj rakovina krcka maternice 😖

barchee
4. aug 2009

jééééééžiš babula....si medik? alebo zdravoťáčka????? alebo si znamie rak???? nemôžeš hneď myslieť na najhoršie 😖 podľa mňa to kľudne môže byť uhniezdenie a ak Nie, tak ti blbne cyklus po minulomesačnom mikre...ukľudni sa, daj si medovkový čaj a zajtra skoč k lekárovi, ak máš blbý vnútorný pocit a uisti sa, že je všetko ok...OK? 😉

sabiatko
5. aug 2009

jejda fly, prave si to tu citam... no ja sa v tom nevyznam, ale mozno to moze byt tym mikropotratom. neboj sa, chod pekne dnes k tomu doktorovi, nech sa na to kukne. mojej mame sa to pred par rokmi tiez stalo, aj to preslo a rakovina to nebola. mozno mas naozaj len zblbnuty cyklus. tak hlavu hore a drzim palce u doktora 😉

zvolsiinylogin
3. mar 2013

@flyangel ahojki, vidim tu tvoj stary prispevok, bola si u toho dokiho? ja to mam presne tento messiac, 17.2. menzes, 25.2. slabsie krvacanie, iba jeden den...a dnes 3.3. zas krvacanie, chvilku som mala bolesti na kramy a trocha krvi, uz mi to preslo...v podstate ju cakam az 14.3...nevies mi povedat, co to moze byt? inac minuly mesiac som mala vyvolavacku, lebo 8 dni meskali..

lillona
7. mar 2013

zvolsiinylogin, ten isty problem mam aj ja. 15.2 menzes a 3.3 silna bolest krizov, 5 a 6.3 spinenie. ibaze ja mavam dlhe cykly, tak neviem, cim to moze byt

flyangel
autor
25. mar 2013

@zvolsiinylogin
@lillona baby,u mna je to normalne ten krvavy vytok mavam asi 2krat do roka 😉 a vzdy k tomu bolest v podbrusku a krizov...to je z ovulky...ale aspon vzdy viem kedy ovulujem...aj ked je to dost neprijemne.

lillona
25. mar 2013

@flyangel no ja som nakoniec zistila, ze som tehotna. len teraz mam tak trosku strach, bo ma prestali boliet prsia v 6 tyzdni, tak sa aj bojim,aby to nakoniec nebol zamlknuty potrat. a na kontrolu idem az o dva tyzdne ☹

cirilka
13. aug 2019

Dobrý deň môže mať žena krvavý výtok počas ovulácie?ďakujem za odpovede