icon

Ktoré intímky naozaj držia?

30. jan 2026

Hľadajú sa intimky, ktoré držia. Vďaka za tipy!

venom19
30. jan 2026

Ahoj, podla mna, tie DMkove.

katarinaba
30. jan 2026

ja kupujem v Tesco PRO formula - zelene alebo fialove - za mna najlepsie

stellarstar
30. jan 2026

Jessa

nellyuana
30. jan 2026

za mňa z lidl ale naj tie neparfumované

hianicka13
30. jan 2026

Tiez pouzivam tie z dm-ky a vyhovuju mi a podla mna aj dobre drzia

sisska96
30. jan 2026

Z lidl

maca1984
30. jan 2026

Z Lidlu

julish
30. jan 2026

Nie som troll, len vyuzivam prilezutost: nikdy som nechapala, naco su intimky? Rozumiem, ak sa pouzivaju ako doplnok k menstruacnemu kalisku ci tamponom, ale vidam ich na toaletach podnikov atd… to naozaj dnes niekto este mina peniaze na tuto neeko vec? Vdaka

nevenka
30. jan 2026
@nellyuana

za mňa z lidl ale naj tie neparfumované

@nellyuana a to su ktore? Lebo ja mam dojem, ze neparfumovane uz nemaju 😐.

maca1984
30. jan 2026
@julish

Nie som troll, len vyuzivam prilezutost: nikdy som nechapala, naco su intimky? Rozumiem, ak sa pouzivaju ako doplnok k menstruacnemu kalisku ci tamponom, ale vidam ich na toaletach podnikov atd… to naozaj dnes niekto este mina peniaze na tuto neeko vec? Vdaka

@julish výtok, končiaci menzes, doplnok k tampónu, keď si žena dáva dnu čípok . Napr.

anonym_db5c4e
30. jan 2026
@julish

@julish no nie je to len o peniazoch, niektore zeny maju vacsi vytok ako ine, a ano, fyziologicky. Ja ich pouzivam teraz ako tehotna, lebo mam hrozny vytok a pridalo sa mi spinenie, tak nechcem pretiect. Alebo vsade vlacit ciste nohavicky na prezlecenie? A potom v sacku spinave? Niekedy pri kazli si "cvrknem", tak aj preto.

saxana000
30. jan 2026

Pri zmene antikoncepcie som mala takmer dvojmesacne spinenie otrava neskutocna intimky nonstop.a chvalabohu za ne.. mne sa pacili aj z kauflandu tusim bevola sa volali.tie maju ale 2 druhy to som zistila az neskor tie jedny sa vzdy pokrkvali a nalepili niekam uplne bokom.tie druhe boli maksie a hlavne sa ani nepohli..rovnaka znacka len iny obal.a potom jessa z dm.tie cierne su super.hrubka akurat a drzia ozaj dobre.ale velmi zalezi aj aky typ nohaviciek nosis.idealne ak mas nohavicky v strede aspon o chlp sirsie ako intimku.vtedy sedi perfektne.

julish
30. jan 2026
@anonym_db5c4e

@julish no nie je to len o peniazoch, niektore zeny maju vacsi vytok ako ine, a ano, fyziologicky. Ja ich pouzivam teraz ako tehotna, lebo mam hrozny vytok a pridalo sa mi spinenie, tak nechcem pretiect. Alebo vsade vlacit ciste nohavicky na prezlecenie? A potom v sacku spinave? Niekedy pri kazli si "cvrknem", tak aj preto.

@anonym_db5c4e ved vecer si nohavicky dam dole, vymenim. Nechapem tej intimke proste

o__o
30. jan 2026
@julish

@anonym_db5c4e ved vecer si nohavicky dam dole, vymenim. Nechapem tej intimke proste

@julish tak niekto nechce sediet pocas dna v mokrom a radsej si da suchu intimku akoby si mal menit nohavicky

lakebabe
30. jan 2026

@anonym_autor ja mam najradšej od always su také pevnejšie a dobre lepia. Ideálne na koniec cyklu alebo pri výtoku a pri vkladacich tabletkach

simsalabim
30. jan 2026

Jessa z DM, take modre.

anonym_431100
30. jan 2026
@julish

@julish bud rada, že nechápeš.
Ja používam intímky od puberty, som zdravá, "len" mám výtok(mám niečo fyziologicky neštandardne s krčkom maternice, ale už si to presne nepamätám). Prestala som nosiť nohavice, lebo som mala úplne mokré nohavičky, ale intimku musím mať každý deň 😕

bg92
31. jan 2026

Discreet