icon

Kyretáž a silné bolesti

2evka2
13. jún 2022

Dobry den! Pred tyzdnom mi vyberali mirenu v narkoze a urobili frakciovanu kyretaz, po zobudeni bolesti krizov, podbruska, krvacanie, za 2dni preslo.4den krvacani silne bolesti sla som k dr.ze naco som prisla ze to tak byva , sono vraj ok,dnes 6den a zase strasne bolesti . Je to normalne?

micusa2222
13. jún 2022

@2evka2 toto sú otázky fakt pre lekára .. a keď ti tvoja lekárka hovorí, že je to o.k. asi by som sa zamýšľala na inou gynekologičkou..

nika_val
13. jún 2022

@2evka2 ja som sice na kyrete bola kvoli MA ale tiež som na 4-5deň mala bolesti a silnejšie špinenie (take ružové) a potom cca na 7-8 deň som sa trochu viac naťahovala (utierala som prach na vyšších poličkach nič strašné) ale zase sa to zopakovalo bolesti a silnejšie špinenie..
Tak radšej prestala vymyšlať, preležala ten ďalší týzdeň (pripadne uplne lahké aktivity ako navarit a pod) a potom už bolo dobre
Si v kludovom režime? Nemôžeš to mat z toho že robiš niečo zatažujúce?
Alebo mne ešte povedali že ak budem mat akekolvek problemy (bolesti, krvacanie) že nemam volať svojej gyn ale tam kde mi to robili (pripadne rovno tam prist)..
Ak je tvoja gyn taká ako pišeš tak sa vykašli na ňu a choď tam kde ti zakrok robili ... oni budu najlepšie vedieť ti poradiť

zara1357
Autor odpoveď zmazal
2evka2
autor
13. jún 2022

@nika_val praveze ja chodim na gynekologiu v nemocnici a tam ma aj robili, uz fakt neviem

2evka2
autor
13. jún 2022

@zara1357 na pohotovosti su vlastne tito lekari co su aj v ambulancii, ako ja znesiem vela ale taketo bolesti som necakala a neviem naco mi robili aj kyret ked mali len teliesko vybrat 😔 a to stale mate bolesti? Ci menzes hapruje?

zara1357
Autor odpoveď zmazal
2evka2
autor
14. jún 2022

@zara1357 tak to ma mrzi...ja mam zase strasne bolesti 😔

marcelka3107
22. mar 2025

@2evka2 Dobrý deň, možno mi budete vedieť poradiť, som mesiac po opakovanej kyretaži, mam bolesti maternice. Gynekológ mi povedal ze to je v poriadku a v nemocnici tiež, no už je to týždeň a bolesti neustupuju. Mali ste s tým skúsenosť. Ďakujem

2evka2
autor
22. mar 2025

@marcelka3107 ja som mala 3 mesiace bolesti krvacanie a teraz ďalšia mirena a to iste plus cysta 😢

marcelka3107
22. mar 2025

@2evka2 Je to veľmi náročné, pre každú z nás ja som ostala na antidepresivach. Čakám na MS ale stále nikde. Bolesti sú stále a nik nič nevie. Toto zdravotníctvo stojí za....

tinus139
22. mar 2025

@marcelka3107 pozdravujem, som 3 týždne po kyretazi a občas mávam bolesti ale úplne mierne nieje to výrazne ale napríklad že dva dni nič a potom pociťujem mierne bolesti alebo skôr taký tlak ako keby a trvá to čo ja viem pól hodinku a potom opäť nič 🙂 mne bolo povedané že je to v poriadku pokiaľ to niesu neznesiteľne kŕče alebo nejaké výrazne silne pichavé bolesti ktoré sa nedajú vydržať je to vraj okej 🙂 bolesti mávaš silne ?

marcelka3107
22. mar 2025

@tinus139 silné nie sú dá sa to vydržať, ale trvajú dlho, je to taka bodava bolesť, takú som nikdy pred tým nezažila.