icon

Laktobacilóza - bakteriálna vaginóza

matusinda
16. máj 2018

Ahojte baby , mali ste uz niekedy , lactobacilozu ? To je opak vaginalnej mykozy , pretoze pri laktobaciloze su strasne premnozene lactobacily. Doktor mi dal cipky nepomohli a potom mi povedal ze mam vydrzat ze ono to casom prejde, no ono sa to vydrzat neda mam strasne stipanie , svrbenie ,suchost, taky hnusny vytok. Poradte ake volnopredajne lieky by mohli byt nato dobre , alebo dake babske domace recepty dakujem

simsalabim
16. máj 2018

@matusinda kamoske lekarka odporucila vyplach so sodou bikarbonou - 1l vody a 2 lyzice sody bikarbony 2x tyzdenne. Ale ako dlho neviem. Zabralo vraj po jednom raze. Ona mavala mykozy a laktobacilozu na striedacku...tak raz antimykotika a potom antibiotika dolola....pomohol ten vyplach.

liaka
16. máj 2018

Canesten krem, mne vzdy pomoze na palenie, svrbenie. ..

simsalabim
16. máj 2018

@liaka canesten je na mykozu. Na laktobacilozu nepomoze. Laktobacillus je prospesna bakteria, ale ked sa premnozi, moze byt zle. Tu treba obnedzit rast laktobacila, nie kvasiniek.

matusinda
autor
16. máj 2018

@simsalabim dakujem za radu ☺

topasitta
16. máj 2018

@matusinda skus canesbalance. Malo by sa ti ulavit. Ak sa to lepsit nebude, zasa smer lekar.

matusinda
autor
18. máj 2018

@topasitta dakujem vam velmi pekne cim skor si to kupim

ilzana0
25. máj 2018

@matusinda Ahoj, pozri si moj profil, to ti mozem odporucit z vlastnych skusenosti. Tiez som mala vela zdravotnych problemom vratane opakovanych zapalov mocovych ciest, ktore ustavicne prechadzali do gynekologickeho zapalu, cyst a tiez velmi bolestive ovulacie, neprijemne pachnuce vytoky, svrbenie, palenie a vdaka tymto produktom bez ktorych si teraz neviem predstavit fungovanie som v poriadku a uz nepotrebujem kazdu chvilu navstevovat urologa a tiez gynekologicku. Su to intymne dezinfekcne vlozky ktore jedna posobi 24 hodin a volaju sa Victoria Secret DETOX Intimate Care a su tiez Victoria Vital Personal Care su to vlozky pre muzov aj zeny, tak ak budes mat zaujem tych informacii tam mam viac tak si to mozes prestudovat. Kludne sa mozes potom ozvat. Pekny den. Zuzana

matusinda
autor
30. máj 2018

@ilzana0 dakujem velmi pekne

chanelka94
3. mar 2025

@matusinda dobrý deň, a máte aj pálenie malých pyskov? Ka už 3 mesiac neviem sedieť a nič mi na to nezaberá :( posledný týždeň mi povedal iný Dr ze mám laktobacilozu a odporučil mo vyplachy sodou a čipky gynella balance ale po tyzdni necitim ziadne zlepšenie :( čo vám pomohlo?