icon

Laser alebo chirurgická operácia análnej trhliny

anetazaneta
5. okt 2025

Na ktorú mám ísť ? Čo má čaká potom?

biba_18
5. okt 2025

každý týždeň jedna téma??

anetazaneta
autor
10. okt 2025
@biba_18

každý týždeň jedna téma??

@biba_18 a čo teraz nemôže sa človek opýtať ?

anonym_d7055d
10. okt 2025

U nás chirurgicky pomohlo, odvtedy je pokoj už 6 rokov, ale laser sme neskúšali.
Týždeň to bolo všelijaké, aj bolestivé, ale zahojilo sa to rýchlo.

anetazaneta
autor
14. okt 2025
@anonym_d7055d

U nás chirurgicky pomohlo, odvtedy je pokoj už 6 rokov, ale laser sme neskúšali.
Týždeň to bolo všelijaké, aj bolestivé, ale zahojilo sa to rýchlo.

@anonym_d7055d ja som dneska druhý deň po operácii nemám skoro žiadnu bolesť lenže mne nenarezali zvierač lebo doktor mi vravel že to sa vraj nerobí … no vlastne on bol anestéziológ.. že mi len zašili ranu a roztiahli zvierač tak neviem a vraj môžem jesť potom všetko čo chcem … ale nemyslím si mám strach že sa to vráti naspäť

anonym_d7055d
14. okt 2025
@anetazaneta

@anonym_d7055d ja som dneska druhý deň po operácii nemám skoro žiadnu bolesť lenže mne nenarezali zvierač lebo doktor mi vravel že to sa vraj nerobí … no vlastne on bol anestéziológ.. že mi len zašili ranu a roztiahli zvierač tak neviem a vraj môžem jesť potom všetko čo chcem … ale nemyslím si mám strach že sa to vráti naspäť

@anetazaneta bude dobre, neboj, za nás naj riešenie chirurgicky, dobre si sa rozhodla, tiež nám nerezali zvierač..

anetazaneta
autor
14. okt 2025
@anonym_d7055d

@anetazaneta bude dobre, neboj, za nás naj riešenie chirurgicky, dobre si sa rozhodla, tiež nám nerezali zvierač..

@anonym_d7055d ďakujem pekne za mile slova <3 čiže už po operácii normálne aj múku všetko jete a nemáte s tým žiadne problémy alebo si dávate pozor že každý deň veľa vlakniny

anonym_d7055d
14. okt 2025
@anetazaneta

@anonym_d7055d ďakujem pekne za mile slova <3 čiže už po operácii normálne aj múku všetko jete a nemáte s tým žiadne problémy alebo si dávate pozor že každý deň veľa vlakniny

@anetazaneta nejesť hlavne potraviny čo ,,zapekajú,, nech to ide ľahko, hlavne kým je rana čerstvá, možno si trošku pomocť pár kvapkami preháňadla a nezadržovať stolicu, nech tam nedochádza k tlaku a teda hygiena a dezinfekcia rany.