icon

Lieky, ktoré pomáhajú pri bolestivej menštruácii?

zara1996
19. júl 2024

Ahojte, čo vám najviac pomáha od bolesti? Ja som užívala panadol feminu, ale už to na mňa neplatí a nepomáha.

marcellka32
19. júl 2024

Paralen+nospa

lavender94
19. júl 2024

@zara1996 toto je hrozne individuálne. Mne napríklad paracetamol (Paralen, Panadol…) v živote nezabral na bolesť. Ja mám rada ibuprofén v želatinovych kapsulách, ten mi zaberá najlepšie z voľnopredajných. A ten prvý deň si dám fakt preventívne, ešte skôr ako mi nejaká bolesť vôbec začne. Ak by začala, tak načo čakať kym to hitne. Teraz si nie som ista či Buscopan je voľnopredajný alebo na predpis. Skúsenosti s ním nemám ale počúvam samu chválu, to iste nospa

hanka_se
19. júl 2024

ja tiez Buscopan, alebo Ibuprofen v zelatinovych kapsulach. Mna vzdy prvy den aj prehana, krce v crevach, vsetko nafuknute a ten Buscopan ozaj pekne ulavi. To som ani neverila, ked mi to lekarnicka vravela 🙂

qwer2019
19. júl 2024

U mňa nič nezabera. Aspoň nie dlhodobo. Moje telo strašne bojuje proti liekom. Ale algifen neo mi dr odporučila, tak to mi pomáhalo istý čas, inak najviac mi pomáha flector prasok

mmoonna
19. júl 2024

@zara1996 môžeš brať napr. brufen,ale už dva, tri dni pred ms. Nie až keď ti začne, ba to he už neskoro. Vyskúšaj, odporúčajú to aj gyn.

nika11103
19. júl 2024

Vyskúšaj ako už dievčatá spomínali Ibalgin ale ten zelatinovy