Liquid based cytology
Dnes tom absolvovala toto vysetrenie z dovodu neschopnosti otehotniet..vysledky budu za 3 tyzdne..Priznam sa,mam strach,ze co mi zistia 😢 .Myslim,ze ak mi najdu chlamydie alebo ureu,tak mi aj odlahne,ze to bola pricina a spravnou liecbou sa to da odstranit,toho sa az tak moc nebojim,skor mam strach,ze mi zistia HPV..Abslovovali ste toto vysetrenie?Ako ste zvladali to cakanie?
@leanice dakujem za odpoved..snad sa bojim zbytocne 😉
urcite ano, daj vediet potom, ako dopadli vysledky 😉
@ancovicka21a ahoj, tak ako si dopadla s tou cytologiou, co vysledky? Nasli ti nieco? Ak ano, aku liecbu ti nasadili?
@leanice ahoj..aj som zabudla napisat 🙂 som zdravaaaaaaaaa..nemam nic,ziadna rakovina mi nehrozi,ziadne virusy..som velmi stastna..to cakanie stalo za to 😉
@ancovicka21a Tak super, gratulujem, to si stastny clovek 😉 Ale ked si pisala na zaciatku, ze mas to vysetrenie z dovodu neschopnosti otehotniet, tak ako na tom vlastne si? Mas nejake ine tazkosti? Snazis sa otehotniet?
@leanice uz sa prislo na vsetko..nevedela som otehotniet,lebo som dlhodobo brala lieky,ktore mi totalne narusili cyklus..takze som ich vysadila a mam ine,ovela setrnejsie..uz len pockat,kym sa telo spamata z toho soku..tak som sama zvedava 😉 mam akurat jeden mini myomcek,ale ten mi tazkosti nesposobuje a nie je on pricinou,preco by som nemohla otehotniet

Ahoj, ja som toto vysetrenie absolvovala, lebo som v januari mala objavene HPV, ktore som nikdy doteraz nemala. Tiez mam problemy s menstruaciou, tak neviem, ci to spolu suvisi. Ale mam aj viac inych zdravotnych problemov, tak neviem ako to bude, ked sa budem snazit otehotniet... Ale neboj sa, HPV by nemalo byt take strasne, da sa to preliecit posilnenim imunity a potom sa virusu zbavis. ;)