icon

Má niekto pozitívne skúsenosti s vyliečením HPV?

7. mar 2025

Ahojte prosím vás baby je tu niekto ktorá mala na citologie zle výsledky a HPV ? Zmyslo vám to ?alebo zhoršilo sa vám to po ďalšej kontrole .ďakujem za každú odpoveď 🙏

kubizde
7. mar 2025

Ahoj..áno zmizlo..cca po troch rokoch 🙂

autor
7. mar 2025

@kubizde a užívala si niečo? Dlhodobo nejaké vitamíny ? Sú neskôr nejaké iné problémy

noami12
7. mar 2025

Aj mne, to ešte ma doktori presviedčali aby som išla na potrat lebo ze riskujem ze skončím na onkológii... že prve mi spravia konizaciu a mam sa dat do poriadku a že potom možem otehotnieť, ja som na potrat nešla, po pôrode cytologia super HPV negatívne 🙂
Cez tehotenstvo som nerobila nič, po pôrode som pila čaj vilcacora ( musí vyzerať ako kôra - nie ako seno ) ešte som čítala aj pozitivne recenzie na cagu sibirku, tu mam doma tiež.

ina2405
8. mar 2025

Nerobila som nič, po polroku a roku som mala opäť dobré výsledky.

kubizde
8. mar 2025

Nie nič som neužívala … telo si s tym poradilo samé 🙂

ronie338
8. mar 2025

@noami12 mne práve onkogynekolog povedal ze mam otehotnieť ze sa vo väčšine prípadov tak zmobilizuje imunita v tehotenstve ze to upraví a je v poriadku. Sú to 3 roky a je to pravda. Mam odvtedy dobre výsledky a to mam za sebou aj konizaciu a 2 roky veľmi zlých vysledkov. Ak by som neotehotnela a bol by rovnaký výsledok opäť konizacia.
A dala som sa ešte očkovať proti hpv, inak nič.

noami12
9. mar 2025

@ronie338 tak super, ja som mala HSIL CIN II ako tehotná keď mi kázal ísť na potrat. A teda to som ešte išla aj do Kocha do BA a tam mi toto povedali. Ale našťastie som nešla a nepotrebovala som ani konizaciu a upravilo sa to 🙂

ronie338
9. mar 2025

@noami12 ja v Košiciach k pacutovi. Jeden úžasný lekár, aj odborník. Mňa mal pôvodne aj operovať ale tam kde robí robia len jednodňovú a anesteziologicka si pre moje neuro problémy nechcela vziať na triko ze budem len cez den, že aj noc musím. Keďže som vtedy robila v ba tak som si vybavila tam na Antolskej. Potom som mala opäť zle aj rozšírené aj u pacutu, tak mi vravel ze by bolo fajn keď chcem dieťa teraz ísť do toho, že by to mohlo pomôcť. Dva dni pred kontrolou uňho som mala pozitívny test. A výsledky už boli dobre.

noami12
10. mar 2025

@ronie338 no super som rada že aj vám všetko dobre dopadlo 🙂

zuua
2. apr 2025

Ahojte. Mne po vysokom riziku HPV na kontrole gynekologicka po pol roku povedala, ze krcok cisty, lab.vysledky ok.
Uzivala som denne podla jej rád 3 mediace Papilocare gel vaginalne. Tak viac som ho uz nepotrebovala, hura, kto potrebuje, posuniem 10 ks. Napiste mi

natalia7777
30. apr 2025

Ahojte je tu niekto kto sa dal zaočkovať proti HPV ?

natalia7777
30. apr 2025
@noami12

Aj mne, to ešte ma doktori presviedčali aby som išla na potrat lebo ze riskujem ze skončím na onkológii... že prve mi spravia konizaciu a mam sa dat do poriadku a že potom možem otehotnieť, ja som na potrat nešla, po pôrode cytologia super HPV negatívne 🙂
Cez tehotenstvo som nerobila nič, po pôrode som pila čaj vilcacora ( musí vyzerať ako kôra - nie ako seno ) ešte som čítala aj pozitivne recenzie na cagu sibirku, tu mam doma tiež.

@noami12 ahoj prepáč a dala si sa očkovať ?

noami12
2. júl 2025
@natalia7777

@noami12 ahoj prepáč a dala si sa očkovať ?

@natalia7777 ahoj, nie nedala 🙂