Má niekto pozitívne skúsenosti s vyliečením HPV?
Ahojte prosím vás baby je tu niekto ktorá mala na citologie zle výsledky a HPV ? Zmyslo vám to ?alebo zhoršilo sa vám to po ďalšej kontrole .ďakujem za každú odpoveď 🙏
@kubizde a užívala si niečo? Dlhodobo nejaké vitamíny ? Sú neskôr nejaké iné problémy
Aj mne, to ešte ma doktori presviedčali aby som išla na potrat lebo ze riskujem ze skončím na onkológii... že prve mi spravia konizaciu a mam sa dat do poriadku a že potom možem otehotnieť, ja som na potrat nešla, po pôrode cytologia super HPV negatívne 🙂
Cez tehotenstvo som nerobila nič, po pôrode som pila čaj vilcacora ( musí vyzerať ako kôra - nie ako seno ) ešte som čítala aj pozitivne recenzie na cagu sibirku, tu mam doma tiež.
Nerobila som nič, po polroku a roku som mala opäť dobré výsledky.
Nie nič som neužívala … telo si s tym poradilo samé 🙂
@noami12 mne práve onkogynekolog povedal ze mam otehotnieť ze sa vo väčšine prípadov tak zmobilizuje imunita v tehotenstve ze to upraví a je v poriadku. Sú to 3 roky a je to pravda. Mam odvtedy dobre výsledky a to mam za sebou aj konizaciu a 2 roky veľmi zlých vysledkov. Ak by som neotehotnela a bol by rovnaký výsledok opäť konizacia.
A dala som sa ešte očkovať proti hpv, inak nič.
@noami12 ja v Košiciach k pacutovi. Jeden úžasný lekár, aj odborník. Mňa mal pôvodne aj operovať ale tam kde robí robia len jednodňovú a anesteziologicka si pre moje neuro problémy nechcela vziať na triko ze budem len cez den, že aj noc musím. Keďže som vtedy robila v ba tak som si vybavila tam na Antolskej. Potom som mala opäť zle aj rozšírené aj u pacutu, tak mi vravel ze by bolo fajn keď chcem dieťa teraz ísť do toho, že by to mohlo pomôcť. Dva dni pred kontrolou uňho som mala pozitívny test. A výsledky už boli dobre.
Ahojte je tu niekto kto sa dal zaočkovať proti HPV ?
Aj mne, to ešte ma doktori presviedčali aby som išla na potrat lebo ze riskujem ze skončím na onkológii... že prve mi spravia konizaciu a mam sa dat do poriadku a že potom možem otehotnieť, ja som na potrat nešla, po pôrode cytologia super HPV negatívne 🙂
Cez tehotenstvo som nerobila nič, po pôrode som pila čaj vilcacora ( musí vyzerať ako kôra - nie ako seno ) ešte som čítala aj pozitivne recenzie na cagu sibirku, tu mam doma tiež.
@noami12 ahoj prepáč a dala si sa očkovať ?
@noami12 ahoj prepáč a dala si sa očkovať ?
@natalia7777 ahoj, nie nedala 🙂

Ahoj..áno zmizlo..cca po troch rokoch 🙂